24 / 04 / 2024

nuhoğlu ve gülsa inşaat yenitepe kadıköy

nuhoğlu ve gülsa inşaat yenitepe kadıköy

Anadolu Yakası'nın merkezi Kadıköy'de yükselen Yenitepe Kadıköy evleri Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yenitepe Kadıköy projesi 21 katlı 4 konut blok halinde yükseliyor.

Yenitepe Kadıköy satış ofisi telefon!

Yenitepe Kadıköy Konutları'nda 48 ay 0 faizle ödeme imkanı sağlanıyor. 1100 konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy'ün satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de daire teslimleri 24 ay sonra başlıyor...

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin devrine veto!

İBB Meclisi tarafından yapılan mayıs ayı oturumlarında dikkat çeken iki tahsis kararı verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesi kararlarının yeniden görüşülmesi amacıyla meclise iade etti.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

SASA Erdemoğlu Holding'in Adana'daki kreş ve gündüz bakımevinin temeli atıldı!

SASA Erdemoğlu Holding tarafından Adana'da inşa edilecek kreş ve gündüz bakımevinin temel atımı törenle yapıldı. 

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kartal tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un maliyeti ve güzergahı mecliste!

Kanal İstanbul projesinin tahmini maliyetine, rezerv yapı alanı içerisinde yapılacak kamulaştırmalara ve el değiştiren araziler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Radwan Oğlu Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Oğlu Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Oumr Chekfah ve Mohammad Radwan Chakfeh ortaklığında kuruldu.

nuhoğlu ve gülsa inşaat yenitepe kadıköy Haberi

nuhoğlu ve gülsa inşaat yenitepe kadıköy

Yedi Tepeli İstanbul'un Yenitepe'si olarak hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesi Fikirtepe'de yükseliyor. Tabanlıoğlu Mimarlık'ın çizimleriyle hayata geçen proje üçgen formuyla ilgi çekiyor. Kent merkezinde yer alan Yenitepe Kadıköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Yenitepe Kadıköy projesi çeşitli daire seçenekleriyle 21 katlı 4 konut bloktan oluşuyor. 200 bin metrekare alan üzerine yayılan proje Nuhoğlu ve Gülsa ortaklığında hayata geçiriliyor. Çağdaş mimarisiyle dikkat çeken konutlarda, Boğaz ve Adalar manzarasına sahip olma avantajı elde edilecek.


Kentsel dönüşüm projelerinin sürdürüldüğü Fikirtepe'de başlayan projedeki konutlar banka kredili uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Fikirtepe, Yenitepe Kadıköy'de sauna, güvenlik, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, vitamin bar, kuaför, fitness merkezi, kuru temizleme gibi sosyal olanaklar...