29 / 03 / 2024

Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nuray Bulut imzasıyla kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ayvar tarafından açıldı.

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aktaş tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Evren tarafından kuruldu.

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Evren tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Anateknik İnşaat Hafriyat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anateknik İnşaat Hafriyat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Sonat Güngör tarafından kuruldu.

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedreddin Tekin tarafından kuruldu.

Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nuray Bulut imzasıyla kuruldu. 


Nuray İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...