16 / 04 / 2024

Nurettin Eroğlu inşaat projeleri

Nurettin Eroğlu inşaat projeleri

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Toplumsal tercihler inşaat sektörünü şekillendiriyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, toplumsal tercihler ve tüketici davranışlarındaki değişikliklerin inşaat sektörünü şekillendirdiğini söyledi.

Çebioğlu İnşaat'tan Karabük'e 40 milyon TL'lik yatırım!

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Metrohome Kameroğlu İnşaat Projesi!

Kameroğlu İnşaat'ın Beylikdüzü projesi Metrohome Suites & Residence, Mayıs ayı içerisinde satışa çıkacak. Metrohome Beylikdüzü projesi için ön talepler alınmaya başlandı...

Nurettin Eroğlu inşaat projeleri Haberi

Nurettin Eroğlu inşaat projeleri

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti. 


Eroğlu, 2016'da yatırımlara devam edeceklerini kaydetti Türkiye ve dünya ekonomisine etki eden belirsizliklere rağmen, 2015'te yatırımlara devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Doğru öngörülerde bulunarak sağlam adımlar attık. Verimli bir yıl geçirdik" dedi. Holdinge bağlı Eroğlu Gayrimenkul'ün 2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladığını kaydeden Eroğlu, 2016 ve sonrasında da benzer ivmenin devam etmesi için yeni yatırımlara hız vereceklerine dikkat çekti. Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ile kente farklı bir bakış açısı getirdiklerini ifade eden Eroğlu, otel, rezidans, ofis ve AVM'ye yer verilen projenin 3 kuleden oluştuğunu hatırlattı. Bursa'da Harmony Towers ve Edirne'de Erasta Alışveriş Merkezi...