26 / 04 / 2024

Nurhan Akboğa ihale yasağı

Nurhan Akboğa ihale yasağı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Nurhan Akboğa'ya 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mahsun Akboğa tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Aydın-Denizli Otoyolu projesi ihale aşamasında!

Aydın'da şehir trafiğini rahatlatmak için 2012 yılında yapımına başlanan çevre yolunun trafiğe açılmasının ardından Aydın Denizli Otoyolu projesi için ihale aşamasına gelindi.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Kolcular İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Kolcular İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Albatros arazisinin ihale sonucu 26 Nisan'da açıklanacak!

Gazetem İstanbul Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Mert bugünkü yazısında 11 Nisan'da 160 milyon TL bedelle satışa çıkan Albatros arazisinin ihale sürecinden bahsetti.

Nurhan Akboğa ihale yasağı Haberi

Nurhan Akboğa ihale yasağı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden: