20 / 04 / 2024

Nurhan Köksal

Nurhan Köksal

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyuşmazlıklarında güncelleme: İlk duruşma bir sene sonra...

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında güncellemeye gidildi. Sosyal Medya hesabı X'ten paylaşım yapan Avukat Tuğçe Köksal ayrıntıları açıkladı. İşte o paylaşım...

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

15 bin lira ikramiye için kanun teklifi Meclis'te!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, gaziler,  şehit yakınları ve vazife malullerine, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla, 15 bin Türk Lirası ikramiye verilmesi için Meclis'e kanun teklifi verdi.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Öz tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Nurhan Köksal Haberi

Nurhan Köksal

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak inşa etmek işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Y. Dudullu Mahallesi, Nato Yolu Caddesi, Metanet Sokak,...