26 / 04 / 2024

Nuri Akın kim

Nuri Akın kim

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Nuri Akın Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın'ı seçti.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul'ün yönetim kurulu başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına Akın Holding A.Ş. temsilcisi Nuri Akın seçildi.

Nuri Altın: Avcılar'da dönüşüme hız verilmeli!

DSP Avcılar İlçe Başkanı Nuri Altın ilçede belediye tarafından yapılan ciddi bir yatırım olmadığını söyledi. Kaçak yapılaşmaya da dikkat çeken Altın, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Akın Adıgüzel: Balıkesir depreme hazırlıklı olmalı!

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor!

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor. Uşak'ın AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara'da yaptıkları temaslar sonucu köprülü kavşak ve çevre yolu konusunda önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

Nuri Akın kim Haberi

Nuri Akın kim

Nuri Akın kimdir?

1944, Buldan Denizli'de doğan Nuri Akın, 1963 Robert Akademisi ve 1967 Almanya Krefeld İktisat Tekstil Mühendisliği mezunudur. 


1971'de Akın Tekstil A.Ş.'de Planlama Müdürü olarak çalışan Nuri Akın, kurucularından olduğu Edip İplik A.Ş.'nin Murahhas üyeliğini ve Genel Müdürlüğünü yapmıştır. 1984'te Edpa USA, Inc. New York'un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.


1989'da 2 yıl için İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı olarak seçilmiş, Tekstilbank'ın Kurucusu ve 1.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.


1995'te Rüştü Akın'dan sonra Edip İplik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.


Aynı zamanda Akın Holding A.Ş. ve Akın Grubunun diğer şirketlerinde de Yönetim Kurulu Başkanı veya üyesi olan Nuri Akın evli ve 2 çocuk sahibidir. 


Edip Gayrimenkul..

"1971 senesinde EDirne İPlik Sanayi ve TicaretA.Ş. adı ile kurulan şirket, daha...