28 / 03 / 2024

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Nurol Park teslim tarihi!

Nurol Park teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlendi. Projede bulunan daireler 2 bin 900 TL'den başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim?

"Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız, haberimizi okumanız yeterli olacaktır....

Nurol GYO Nurol Park örnek daire!

Nurol GYO Nurol Park örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor

Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları!

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Nurol GYO gayrimenkul portföyünün 350 milyon dolarını eritecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz bugünkü yazısında Nurol GYO'nun yatırımlarını ve geçmişini anlattı. Yılmaz, grubun 1 milyar dolarlık gayrimenkul portföyünün, önümüzdeki 2 yılda 350 milyon dolarını eritmeyi hedeflediğini söyledi.

Nurol GYO uydu kentler yapacak!

Nurol Grubu'nun iştiraklerinden biri olan Nurol GYO, konut, ofis ve karma proje yatırımları ile öne çıkıyor. Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerini yürüten şirket, önümüzdeki dönemde Türkiye'de ve yurtdışında 50 ila 250 bin kişinin yaşadığı uydu kentler yapmayı planlıyor.

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Nurol GYO'dan 1. çeyrekte 106.5 milyon TL net kar!

2015 yılında gerçekleştirilen sermaye artışı ile sermayesini 80 milyon TL’ye çıkaran Nurol GYO, 2016 1.çeyrek verileri ile 106.5 milyon TL kar ederek, özvarlıklarını 161.8 milyon TL’ye yükseltti.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Nurol GYO 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor.

Nurol GYO ara dönem raporları açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO ara dönem raporları açıklamasını yayınladı.

Nurol GYO projelerini MIPIM 2016 Fuarı'nda tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016’ya Nurol GYO da katıldı.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

2016'da 50'nci yılını kutlayacak olan Nurol GYO, kampanya atağına başlıyor. Mevcut projelerindeki yeni etapları da satışa çıkarmayı planlayan şirket, bu yıl % 25 büyüme kaydetti

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim Haberi

Nurol GYO Nurol Park ne zaman teslim

Daire satışlarının devam ettiği proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden meydana geliyor. 9 blok şeklinde yükselen proje 55 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Nurol Park Güneşli daire tipleri

Projedeki evler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Güneşli Nurol Park ofis büyüklükleri

Ofislerin alanları 99 metrekareden başlayıp 1454 metrekareye kadar yükseliyor.


Nurol GYO Nurol Park ortak seçenekleri

Projedeki sosyal alanları arasında restoran, avlu, açık hava dinlenme alanları, alışveriş alanları, kapalı yüzme havuzu, sokak cafeleri, teraslar, spor tesisleri, güneşlenme terasları gibi donatılar yer alıyor.


Bağcılar Nurol Park ulaşım

Ulaşıma göre proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Güneşli Nurol Park öncü şirketi

Proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.


Nurol GYO Nurol...