29 / 03 / 2024

NUROL GYO satış ve pazarlama müdür yardımcısı kim oldu

NUROL GYO satış ve pazarlama müdür yardımcısı kim oldu

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO 2021'de 482.9 milyon TL'lik net satış gerçekleştirdi!

Nurol GYO, 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla 486 milyon 124 bin 175 yurt içi satış gerçekleştirdi, şirketin net satış rakamı 482 milyon 887 bin 892 TL oldu. 

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO'nun çıkarılmış sermayesi 310.2 milyon TL'ye artırıldı!

Nurol GYO 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 15 milyon 200 bin TL artırılarak 310 milyon 200 bin TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Nurol GYO'dan 190 milyon TL'lik pay satışı! 

Nurol GYO'nun toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde Borsa İstanbul A.Ş.'nin (Borsa) Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi. 

Nurol GYO 295 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesini artıracak!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verdi.

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol GYO'nun satış bilgi formu onaylandı!

Nurol GYO'nun faaliyetlerine uygun olarak yürütülmesi için Kurumsal Yönetim Komitesi'nin görevlendirilmesine karar verildi. 

Nurol GYO'dan hisse satışı!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Nurol GYO  pay alım satım işlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

NUROL GYO satış ve pazarlama müdür yardımcısı kim oldu Haberi

NUROL GYO satış ve pazarlama müdür yardımcısı kim oldu

Cüneyt Çimen, 1999 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Londra Metropolitan Üniversitesi’nde ‘Pazarlama’ alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.


Çalışma hayatına Londra’da TFHC Pazarlama Müdürü olarak başlayan Çimen, aynı ülkede Dan Display & Imaging Ltd. Satış Yöneticisi, Sweet World Confectionery Toptan Satış ve Pazarlama Müdürü, Ada Group Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2013 yılından bu yana Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Çimen, evli ve bir çocuk...