29 / 03 / 2024

Nurol İnşaat Nurol GYO pay satışı

Nurol İnşaat Nurol GYO pay satışı

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Nurol İnşaat 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 arası dönemde 4 milyar 111 milyon 47 bin TL hasılat elde etti.

Nurol Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nurol Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yıldırım tarafından kuruldu.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO'dan hisse satışı!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Nurol GYO  pay alım satım işlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nurol GYO'dan hissedar açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bugün basında yer alan haberlele ilgili açıklama yayınladı. Şirket, Kartal'da Eczacıbaşı'na ait arsa üzerinde yapılması planlanan projenin ana hissedarını Nurol İnşaat yerine Nurol GYO olarak belirtti.

Nurol İnşaat Nurol GYO pay satışı Haberi

Nurol İnşaat Nurol GYO pay satışı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nurol İnşaat ve Tic.A.Ş. - SPK'ya yapılan pay satış bilgi formu onay başvurusu hakkında açıklama yaptı. 

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışının yapılmasına ilişkin olarak, pay satış bilgi formunun onaylanması talebiyle 16 Ekim 2020 tarihi itibari ile SPK'ya başvuru yapıldı. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Ana hissedarımız Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılmış başvuru hakkındaki açıklama ekte yer almaktadır. 

  
Kamuoyunun bilgisine duyurulur. 

  
Saygılarımızla,

Dosya için