29 / 03 / 2024

nurol tower inşaat alanı

nurol tower inşaat alanı

Şişli'de yer alan Nurol Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Şişli Nurol Tower'ın havadan son görüntüleri!

Nurol Tower projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Nurol GYO, Nurol Tower için iskan aldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Nurol Tower projesine ilişkin Yapı Kullanma İzin Belgesini (İskanı) aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na KAP'a bildirdi.

Devler liginde inşaat kazandı!

Fortune Türkiye’nin gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” listesinde en hızlı yükselen şirketler arasında inşaat şirketleri dikkat çekti. Nurol İnşaat, listede 267 sıra birden yükseldi.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Huzzak İnşaat'tan yeni proje: Huzzak Tower Plus!

Özel lokasyonlarda gerçekleştirdiği projeler ile inşaat sektöründe sağlam bir yer edinen Huzzak, start verdiği Huzzak Tower Plus konsept projesi ile sektördeki standartlara yeni bir yorum kattı.

Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamad Alowais, Mohamad Almohamad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Torun Tower inşaatında emsal fazlası söz konusu değil!

Torunlar GYO, Torun Tower inşaatında emsal fazlası olmadığı, projenin imar planına uygun olarak inşa edildiğini açıkladı. Torun Tower projesinde, kanuna ve mevzuata aykırı 1 metrekare dahi fazla inşaat imalatımız söz konusu değil...

Nurol Tower projesinde kapasite artışı yapılacak!

Nurol GYO'nun Nurol Tower projesinde 18 adet konut, 23 adet dükkan ve 10 adet ofis daha eklenecek. Kat çıkılarak kapasitenin artırılacağı Nurol Tower projesinde değişiklik için ruhsata başvuru yapıldı...

Nurol Proje İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurol Proje İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Olcay Kılıççeker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Kent Neriva Sitesi, C Blok'ta kuruldu.

Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

İSTANBUL’daki yatırımlarının yanı sıra Ankara’da Via Tower, Via Green, Via Flat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat Ankara’da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor...

nurol tower inşaat alanı Haberi

nurol tower inşaat alanı


Nurol Tower inşaatı ne durumda? Havadan videosu için...