23 / 04 / 2024

Nusret abd şubesi

Nusret abd şubesi

Nusret, Los Angeles'ın gözde bölgesi Beverly Hills'te yeni bir restoran açmak için kolları sıvadı. 

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

ABD'de kira artışı beklentisi yüzde 10,1!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi, ABD'de kira artışına ilişkin beklentiyi yüzde 10,1 şeklinde açıkladı.

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan 2020'nin üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre; ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı.

Nusret Suna: O binalar kentlerin kalbine bir saplanan hançer!

Kandilli’nin verilerine göre 6,9 şiddetinde deprem meydana gelen İzmir’de, ‘İmar Barışı’nın yolunu açtığı kaçak yapı başvurusu yeniden gündeme taşındı. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fed yetkilileri salgının ABD ekonomisine etkisini değerlendirdi!

ABD Merkez Bankası (Fed) Dallas Şubesi Başkanı Robert Kaplan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Amerikan ekonomisinde 'tarihi' bir daralmanın beklendiğini ve daha fazla teşvike ihtiyaç olduğunu ifade etti

Nusret Suna: 1999 depreminden bugüne hiç ders çıkarmamışız!

İstanbul’daki binaların çoğunun depreme dayanıksız oluğunu belirten İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, “Deprem güvenlikli bir kent değil İstanbul” dedi...

Nusret Gökçe'nin Mikonos'taki şubesi kapatıldı!

Yaptığı tuz dökme hareketiyle ünlenen Nusret Gökçe’ye büyük şok yaşadı. Gökçe’nin 15 gün önce Mikonos’ta açtığı restoranı 48 saat boyunca kapatıldı.

Vetam Turizm Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vetam Turizm Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdülhamit Doğan Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bosphorus Group Llc Merkezi Abd İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bosphorus Group Llc Merkezi Abd İstanbul Merkez Şubesi 15 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Sarıyer'de açıldı.

Yozgat'taki tarihi askerlik şubesi binası restore ediliyor!

Yozgat'ın Osmanlı dönemi tarihi eserleri arasında yer alan ve Sultan 2. Abdülhamit Han döneminde yapılan, iki yıl öncesine kadar askerlik şubesi olarak kullanılan tarihi binada, restorasyon çalışması yapılacak.

ITSI Gilbane Company ABD İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Itsı Gilbane Company ABD İstanbul Merkez Şubesi, 10 bin TL sermaye ile 9 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Sarar ABD'de 9. mağazayı açtı, hedef 100'e ulaşmak!

Sarar'ın ABD'deki 9. şubesi, New Jersey'in Passaic şehrinin Little Falls beldesinde açıldı. Hedef ABD'de 100 mağazaya ulaşmak. Bundan sonraki ilk durak ise Las Vegas olacak

Türk zenginleri birbiri ardına ABD'de ev alıyor!

Türkiye'de yabancıya gayrimenkul satışının önünde bir dizi engel bulunurken, Türk zenginleri birbiri ardına ABD'de de ev ve arsa alıyor

Nusret abd şubesi Haberi

Nusret abd şubesi

Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta bulunan şubesinde olan Nusret, bir yandan da yeni restoranı için sona geldi. ABD'deki yasadan yararlanıp 2 milyon dolarlık Covid-19 yardımı alan Nusret, bunu fırsata çevirdi. Los Angeles'ın gözde bölgesi Beverly Hills'te yeni bir restoran açacak .

Şimdilerde Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta bulunan şubesinin başında yer alan Nusret, bir yandan da yeni restoranı için sona yaklaşıldı. ABD'de hayata geçirilen yasadan yararlanarak 2 milyon dolarlık Covid-19 yardımı alan Nusret, bunu fırsata dönüştürdü. Los Angeles'ın gözde bölgesinen olan Beverly Hills'te yeni bir restoran açmayı planlayan Nusret, aylık kirası 70 bin dolar olan bir yere sahip oldu. 

Nusret, Mikonos'ta bulunan mekanında dünyaca ünlü tasarımcılar Dean ve Dan Caten gibi yıldızlar tarafından ziyaret ediliyor.