28 / 03 / 2024

Nusret Turizm Tedarik İnşaat adres 

Nusret Turizm Tedarik İnşaat adres 

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Altınel Grup'un acı günü! Nusret Altınel vefat etti!

ALTINEL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Şaban ve Ayşe Altınel'in oğlu işadamı Nusret Altınel vefat etti. Nusret Altınel'in vefatı üzerine Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. başsağlığı mesajı yayınladı.

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Sankay Otelcilik Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sankay Otelcilik Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Nusret Sancak ve Sertan Kaymakçı tarafından 15 milyon TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu

Fikret İnandan yeni şirket! Fi Turizm Otelcilik Hizmetleri A.Ş.!

Fikret İnan, Ahmet Nusret İnan, Kerim İnan, Mehmet Behçet İnan ve Taha İnan tarafından kurulan Fi Turizm Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye değerine sahip durumda...

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Nusret Turizm Tedarik İnşaat adres  Haberi

Nusret Turizm Tedarik İnşaat adres 

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi konusu:
1-Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları ,yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları,enerji nakil hatları,telefon,telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve montaj işlerini,onarım değişim ve restorasyon işlerini yapmak,yaptırmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemeleri ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.3-Şirketlerin personel bordrolarını, personel özlük hizmetlerini dışardan yapmak. 4-Kendi bordrosunda bulundurduğu işçilerle şirketlere dışardan kalıcı veya geçici işgücü temin etmek, işgücü veya dışarıdan işçilik faturası kesmek, taşeronluk hizmetleri vermek. 5-Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan...