28 / 03 / 2024

Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları

Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan dairelerin teslimleri ilk etapta hemen yapılıyor. İkinci etapta ise teslimler 2015 sonunda yapılacak. Proje kapsamında 60 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 60 ay 0 faizle! Hemen teslim konutlar!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde yer alan daireler için 60 ay faizsiz vadelendirmenin yanı sıra yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede ilk etaptaki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 327 bin TL'ye! 6 farklı ödeme seçeneğiyle!

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan dairelerin fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Nuvo Dragos Maltepe projesinden konut almak isteyenler için tam 6 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor.

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Yaşamın başladığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV avantajı sunuluyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları Haberi

Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları

Nuvo Dragos projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe Dragos'ta yükseliyor. Proje; Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


999 konuttan meydana gelen Nuvo Dragos Maltepe'de toplam inşaat alanı 187 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


Toplam satılabilir alanı 122 bin 900 metrekare olan Nuvo Dragos Maltepe projesinde arsa alanı 52 bin metrekare ve yeşil alan ise 20 bin metrekare...



Yüzde 1 oranında KDV uygulanan Nuvo Dragos Maltepe teslimleri ilk etapta hemen, ikinci etapta ise 2015 sonunda yapılacak. 


Nuvo Dragos Maltepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz uygulanıyor. Nuvo Dragos Maltepe'de dairelerin alanları 66 ila 219 metrekare arasında değişiyor. 


Nuvo Dragos Maltepe adres bilgileri

Cevizli mahallesi,...