19 / 04 / 2024

Nuvo Dragos teslim

Nuvo Dragos teslim

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Nuvo Dragos'ta 398 bin liraya hemen teslim!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim dairelerde 2017 fiyatları geçerliliğini koruyor. Projede fiyatlar 398 bin TL'den başlıyor..

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos projesindeki stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor...

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu imkanı sağlanıyor. Nuvo Dragos'ta ister hemen taşının, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın.

Nuvo Dragos'ta 398 bin liraya hemen teslim!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim dairelerde 2017 fiyatları geçerliliğini koruyor. Projede fiyatlar 398 bin TL'den başlıyor..

Nuvo Dragos'ta yılın son fırsatı! 398 bin TL'ye!

Nuvo Dragos'ta sayıdaki daireler hemen teslim ve hemen tapu avantajı ile 398 bin TL'den alıcılarını bekliyor..

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos Özderici GYO ödeme kampanyası kapsamında aylık 2 bin 499 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı bulunuyor...

Maltepe Nuvo Dragos'ta hemen teslim, hemen tapu!

Hemen teslim, hemen tapu gibi bir imkanın sunulduğu Nuvo Dragos projesinde 2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemelerle ev sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos Evleri fiyat 2017!

Nuvo Dragos Evleri fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Nuvo Dragos Evleri'nde 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos Maltepe'de hemen teslim! 75 ay 0 faizle!

75 ay faizsiz vadelendirme yapılan ve Maltepe 'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen, ikinci etap teslimleri ise 2015 yılının sonunda yapılacak.

Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'den başlayan daireler hemen teslim ediliyor!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesi 122 bin 900 metrekare alanda yükseliyor. Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'den başlayan daireler hemen teslim ediliyor.

Nuvo Dragos'ta daireler hemen teslim! 337 bin TL!

Toplam 52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 adet konut bulunuyor. Özderici GYO Nuvo Dragos'ta dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos teslim Haberi

Nuvo Dragos teslim

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya alıcılara sunuldu. Yüksek faiz oranları yüzünden ev sahibi olamayanlara kolaylık sağlayacak kampanyada faiz oranı 60 ay vade için yüzde 0.60’a indirildi. Ayrıca, daha kısa vadelerle ev sahibi olmayı düşünenler içinse 36 ay vade seçeneğinde faiz sıfırlandı. Üstelik tüm bu ödeme fırsatlarına ek olarak sıfır KDV oranı da önemli bir fiyat avantajı sunuyor.

Nuvo Dragos’un iskanı, tapusu satış anında teslim edilen daireleri ile yatırım yapmak isteyenlere gezip, görerek ev sahibi olma fırsatı veriyor. Çift banyolu daireleri, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkan Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği sunuyor.

Projenin sosyal imkanaları arasında; açık ve kapalı havuzları,...