25 / 04 / 2024

Oda Farm inşaat adres

Oda Farm inşaat adres

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Mutlu tarafından kuruldu.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Türk inşaat sektörü, dünyayı yeniden inşa ediyor!

1950’li yıllara kadar çiviyi bile yurt dışından ithal eden Türk inşaat sektörü, bugün dünyanın farklı coğrafyalarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiriyor. Sektör, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi..

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Mutlu tarafından kuruldu.

Aydın NAZKENT 6. Etap inşaatı başladı!

Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatını başlattı. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan projede konutlar üç oda bir salon olacak.

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

İnşaat sektöründe yeni trend buçuklu evler!

Albert Genau Yönetim Kurulu Başkanı Adil Işıldak; yapı ve inşaat sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Adil Işıldak açıklamasında, inşaat sektöründe yeni trendin camla kapanabilir balkonların yarım oda sayıldığı buçuklu evlerin olduğunu söyledi.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İnşaat sektörü kalkınma sağlıyor!

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan İbrahim Öztürk bugünkü yazısında Türkiye'nin lokomotif sektörü ve tartışmaların odağında yer alan inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

İnşaat maliyetleri Antalya’da konut fiyatlarını artırdı!

Emlakçılar Oda Başkanı Sağlam, Antalya’da ev ve kira fiyatlarının artış sebebinin inşaat maliyetlerinin yüksek olmasından kaynaklandığın söyledi.

Konya'nın Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.Toplantıya Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Oda Farm inşaat adres Haberi

Oda Farm inşaat adres

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Mutlu tarafından kuruldu.

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
    1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek, çay bahçeleri, konser ve sergi alanları, düğün salonları işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2. Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları,...