27 / 04 / 2024

ödemiş düğün salonu yenileme

ödemiş düğün salonu yenileme

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Katie Price 2 milyon sterlinlik evini düğün salonu yapacak!

Katie Price, 2 milton sterline aldığı evini dönüşüme soktu. Price, evini düğün salonuna çevirmek için çalışmalar başlattığını söyledi…

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

ödemiş düğün salonu yenileme Haberi

ödemiş düğün salonu yenileme


İlçe sınırlarında yaşayan herkese eşit hizmet etmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışma ve projelerini yürüten Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerin ortak kullanımlı salonlarını yeniliyor. Bu çalışmalar kapsamında Çaylı ve Kaymakçı mahallesindeki düğün salonları yeni görünümüyle hizmete sunuldu. Mevcut salonlarda, çatı aktarma, kapı-pencere yenileme, boya, elektrik alt yapılarının onarımı, sahne ve sandalyelerin tadilatı gibi işler yapılarak, vatandaşın kullanımına sunuldu. Çalışmalar, ihtiyacı olan mahalleler öncelikli olmak üzere sürdürülecek.




Ödemiş...