27 / 04 / 2024

Ödemiş OSB yer tahsisi

Ödemiş OSB yer tahsisi

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi resmen başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

İzmir'deki tarıma dayalı OSB'ler için süreç hızlanıyor!

İzmir ve çevresinde kurulması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinde (TDÍOSB) süreç hızlandı, il genelinde 7 adet kurulması planlanan TDÍOSB'ler arasında yer alan Bayındır Çiçekçilik TDI Bile Kınık TDÍOSB'de yönetim kurulu başkanı ve vekilleri ile denetim organları seçimleri yapıldı.

Ödemiş OSB yer tahsisi Haberi

Ödemiş OSB yer tahsisi

45 parselden oluşan İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde 27 parselin sahibinin belirlenmesi için kuralar çekildi. Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Ticaret Odası'nın evsahipliğinde düzenlenen kura çekiminde yatırımcılar belirlendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 5 bin metrekare ve 10 bin metrekarelik 27 parselin yatırımcıları kura yoluyla açıklandı. Kura çekimine, Çanakkale Vali Yardımcısı ve Ödemiş eski Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve OSB yetkilileri katıldı.

Sözümüzü tuttuk

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem, "Bugün Ödemiş adına heyecan verici bir gün. Uzun bir yol haritasının sonuna gelmemizin sevincini paylaştığımız bir gün. Ödemiş için kör noktalardan birisi idi OSB. 1994 yılında başlayan serüvende 2014...