25 / 04 / 2024

ODTÜ Yolu gecekondu

ODTÜ Yolu gecekondu

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. Kriz 7 yıldır çözülemiyor.

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki gecekondu 41 kazaya neden oldu!

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltan, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında, Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, trafikte "kara noktaya" dönüştü.

Melih Gökçek'ten ODTÜ yolu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

ODTÜ yol çalışmaları sürüyor!

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide peyder pey yapılan çalışmalar, kafalarda soru işareti yarattı.

ODTÜ girişindeki araziye ne yapılacak?

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide yapılan periyodik çalışmalar merak konusu oldu. ODTÜ, ağaçlık alandaki birçok ağacı kendisi keserek boş bir alan oluşturdu.

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

Tahir Çalgüner'den mimarlar odasına çağrı!

ODTÜ Yolu örneğinde görüldüğü üzere; parça parça yollara açılan ulaşım projesi yol davalarının toplam "güzergah iptal davalarına"çevrilmesini söyleyenTahir Çalgüner; Mimarlar odası ve Şehir plancıları odasına bir çağrıda bulundu.

ODTÜ arazisine AVM yapılacak mı?

ODTÜ' de, Bilkent yolu ve Eskisehir yolu köşesindeki ODTÜ arazisi içinde hafriyat çalışmasının hız kazanması ve alanın kelleşmesi fotoğrafları bazı soru işaretlerini gündeme getirdi.

ODTÜ Yolu'nda gecekondu sorunu çözülemiyor!

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. Kriz 7 yıldır çözülemiyor.

1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondu mahkemelik!

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

Malazgirt Bulvarı'nın yakınındaki gecekondu mahkemeye verildi!

Başkentte Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında bulvarın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

ODTÜ Yolu gecekondu Haberi

ODTÜ Yolu gecekondu

Büyük tartışmalara neden olan ve açıldığında trafiği rahatlatan ODTÜ Yolu'nun devamı olan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında gecekondu krizi devam ediyor. İlk olarak Habervaktim'in 'ODTÜ Yolu gecekonduya takıldı' başlığıyla gündeme getirdiği yol üzerinde bulunan arsa ikinci kez mahkemelik oldu, BAŞKENTTE Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında Bulvar'm tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu. Yetkililere verdiği bilgiye göre göre gecekondu sahiplerinin belediyenin uzlaşma taleplerini bir kez daha ret etmesi üzerine konu yeniden mahkemeye taşındı. 


7 YILDIR GECEKONDU SORUNU ÇÖZÜLEMİYOR 

Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kesiminde yolun tam ortasında kalan gecekondu sorunu, hukuksal mücadeleye rağmen tam 7 yıldır çözülemedi. Gecekondu sahipleri, çok yüksek fiyatlar talep ettiğini açıklayan Büyükşehir Belediyesi'nin 2008 yılından itibaren uzlaşıyla...