26 / 04 / 2024

ofis dönüşümü

ofis dönüşümü

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Salgın sonrası geniş ofisler trend oldu! 

Koronavirüs salgını ile birlikte çalışma koşulları bir hayli değişti. Sosyal mesafenin önem kazandığı bu günlerde iş arkadaşlarıyla yakın çalışmak istemeyen ofis çalışanları daha geniş ofislerde çalışmayı tercih ediyor. 

Ofis tercihlerinde hangi kriterler değişti?

Kovid-19 salgınının en çok etkilediği sektörlerden biri ofis pazarı oldu. Peki salgınla birlikte ofis piyasasında neler değişti? İşte detaylar...

Ofisler konutlara mı dönüşüyor?

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın birçok yerinde otellerin ve ofis binalarının büyük bir bölümü neredeyse 1 seneden fazla zamandır boş kaldı. Peki ofisler ne olacak? Kovid-19 salgını ile beraber ofis binalarının apartman dairelerine çevrilmesi yeni normal olabilir mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Ofis sektöründe Kovid-19 dönüşümü!

Küresel sağlık krizi dijitalleşmeye hız kazandırıp, tüketici alışkanlıklarında da değişikliklere neden olurken, iş hayatında da dönüşümleri getirdi. Bu dönüşümün neticesinde hız kazanan bir trend olan hibrit çalışma modeli gelecek senelerde de kalıcı hale gelecek. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kentsel dönüşüm Rize'de kira ücretlerini artırdı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 23 hektarlık alandaki 118 dükkân, 174 ofis ve 60 konutta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kentsel dönüşüm ile birlikte bölge kira ücretleri arttı.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

ofis dönüşümü Haberi

ofis dönüşümü

Günümüzde çalışma hayatında mutlu mekanlar kurgulamak en önemli etkenlerden biri oluyor. Capital'in ek dergisinde yer alan habere göre;  Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, HAN Space'de çalışma sistemine yönelik yapılan kurgu hakkında açıklamalarda bulundu. Alkaş açıklamasında şunları söyledi: 

"Türkiye'de profesyonel anlamda bina ve tesis yönetimini ele alındığı zaman en önemli noktanın o mekanlarda zaman geçiren insanlara keyifli AN’lar yaşatmak olduğunu düşünüyorum.

Pandemi sonrası dönemde tüm alanlarda olduğu gibi tesis yönetimi alanında da “insan” unsuru çok daha fazla önem kazandı. Bunun yanı sıra da esneklik arayışından da bahsetmemiz gerekiyor... İş yapışta esneklik, mekânda esneklik, teknolojide esneklik, maliyet ve kontratlarda esneklik. Artık günümüzde sadece lokasyon ve mekân yönetmenin çok ötesine geçildi. Biz de benzer şekilde HAN Spaces'de bir kültür ve ekosistem yönetiyoruz....