27 / 04 / 2024

ofis sektöründe tercih edilen yerler

ofis sektöründe tercih edilen yerler

Ankara'nın çanak şeklinde bir gelişim izlemesi ve zamanla belirli bir bölgeye sıkışıp kalmasından dolayı Eskişehir Yolu ve çevresi yeni gelişim aksı oldu. Ankara, özellikle son dönemlerde hızla gelişen bu bölgeye doğru genişledi...

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de!

3. Havalimanı gibi büyük ölçekli projelede tercih edilen teknoloji mercek altına alınuyor. İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Ofis sektöründe trendler değişiyor!

Son 10 yılda ciddi bir büyüme gösteren ofis sektöründe trendler değişmeye başladı. Arzın talebin üzerinde artması nedeniyle rekabetin keskinleşmesi inşaatçıları yeni modeller geliştirmeye zorluyor.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend karma projeler!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda yaşanan büyüme konut, ofis, AVM ve otel yatırımcılarını içine alan karma proje sayısının da artmasını sağladı. Tüm işlevleri bir arasa sunan bu konsept tüketiciler tarafından çok tercih ediliyor.

İnşaat sektöründe 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown Incek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Konut sektöründe Arap baharı yaşanıyor!

Konut sektöründe adeta "Arap Baharı" yaşanıyor. Arap yatırımcılar, beğendikleri konut projelerinden milyon dolarlık alım yaparken, ağırlıklı termal bölgeleri tercih ediyor. Türkiye'yi tercih nedenleri arasında ezan sesi duyup, helal yemek bulunuyor...

İnşaat sektöründe üretim ve ciro arttı!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) birinci çeyrek verilerine göre; inşaat sektöründe üretim ve ciro arttı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi 2014 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 16,1 yükseldi...

Akıllı evler konut sektöründe yayılıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. Akıllı evler, maliyet ve konfor açısından büyük avantajlar sağlıyor.

Janusz Piechocinski: Türkiye inşaat sektöründe güçlü!

Polonya Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Janusz Piechocinski yaptığı açıklamada Türkiye ’nin inşaat sektöründe güçlü olduğunu, Polonya’nın da kömür madenciliğinde üstün teknolojiye sahip olduğunu anlattı...

ofis sektöründe tercih edilen yerler Haberi

ofis sektöründe tercih edilen yerler

Eskişehir Yolu aksı, birçok kamu kuruluşu, üniversite ve hastanenin yer alması nedeniyle ofis sektörü tarafından tercih edilen bir bölge haline geldi.


Ankara'nın çanak şeklinde bir gelişim izlemesi ve zamanla belirli bir bölgeye sıkışıp kalmasından dolayı Eskişehir Yolu ve çevresi yeni gelişim aksı oldu. Ankara, özellikle son dönemlerde hızla gelişen bu bölgeye doğru genişledi. Kamu kuruluşu, üniversite ve hastanenin yer alması ofis sektörünü de buraya yönlendirdi. Türkiye Sınayi Kalkınma Bankası Gayrimenkul Değerleme Ankara Şube Yöneticisi Derya Alan Erdem, 2010 ve 2011 yılları süresince, Eskişehir Yolu üzerinde A sınıfı ofis talebinin artmaya başlaması sonucunda Kızılay, Gaziosmanpaşa ve çevresindeki ofislerin cazibesini yitirdiğini söyledi. Erdem, 2012 ve 2013 yılında ise birçok kamu binasının bu aksa yönelmesi ve gündeme oturan metro inşaatının da yeniden başlaması...