29 / 03 / 2024

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Yatırım anahtarı CDS'ler varlık fiyatlarını nasıl etkiler?

Kredi risk primi (CDS), bir çeşit sigorta olarak görev yaparken, yatırımın riskini en aza düşürmek için ödenmesi gereken tutarın hesaplanmasında yardımcı oluyor.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi? O rakamlar tek tek belli oldu!

Yatırımcılar, en çok kazandıran yatırım araçlarını sık sık araştırıp planlamalarını buna göre yaparken, bu haftanın kazandıran yatırım araçları da tek tek açıklandı. İşte borsada, altında ve dolardaki son durum...

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş ivmesini yakalayan kripto paralar, yatırımcılarını da heyecanlandırdı. Şimdi herkes bu yükselişin kalıcı olup olmadığını sorguluyor ancak yatırım yaparken mağdur olmamak için uzmanların bazı uyarıları var.

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Para dergisi yazarları Okhan Şentürk ve Ayşegül Küçükkurt bu haftaki yazılarında ofis piyasasını kaleme aldı. İşte o haber...

İş yaşamındaki değişimler modern hayatın getirdiği yeniliklerle insanların yaşam tarzları, iş yapış süreçleri ve beklentileri de değişiyor. Ofis tercihinde de her türlü konforun yer aldığı ofislere talep artıyor. Bundan 20 yıl önce iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler, artık akıllı ofisler olarak tabir edilen modern, altyapısı iyi kurgulanmış mekanları tercih ediyor.

Türk firmaların yanı sıra yabancıların da Türkiye’de, özellikle İstanbul’da ofis açmaları, ofis projelerine olan ilgiyi artırmaya başladı. Ofis sektöründeki beklentilerin bu denli artmasıyla geliştirici firmalar, hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımlarına yöneldi.

Bugün uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul'daki ofis projeleri incelendiğinde Avrupa yakasında bulunanlar ağırlıklı olarak, Şişli-Zincirlikuyu, Levent-Maslak...