25 / 04 / 2024

ofislere dönüş ne zaman olacak 

ofislere dönüş ne zaman olacak 

Pandemi ile birlikte eve kapanan beyaz yakalılar evde çalışmaya oldukça alışmış durumda. Peki, pandeminin bitmesiyle ofise dönecek çalışanları neler bekliyor? 

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Milyonların takip ettiği altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başlayarak 509 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar altın piyasasındaki bu düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak ediyor...

Boş kalan plaza ofisleri dönüşüyor!

Evden çalışma düzeninin yaygın şekilde uygulanması, ofislerin geleceğini sorgutlamaya başlattı. Stok fazlası sebebiyle ofislere dönük dönüşüm şimdiden başladı. Mevcut ofisler hastane, öğrenci yurdu ve e ticaret alanı olarak kullanılacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyatları ne kadar?

Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı proje daire alanları 82,31 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyatları ne kadar?

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Cengiz Güneş: Elazığ Çatalçeşme'de acilen dönüşüm yapılmalı!

Elazığ’ın tarihi mahallelerinden Çatalçeşme Mahallesi Muhtarı Cengiz Güneş, “Olası bir depremde mahallede yaşayan insanların yüzde 70’i hayatını kaybedebilir” dedi. Güneş, mahallelerinde acilen kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi.

Odunpazarı kentsel dönüşümde son durum ne?

Büyükşehir Belediyesi de bakanlar kurulu tarafından “Afet Riskli” ilan edilen 8 mahallede yapılacak olan “Kentsel Dönüşüm”ün projelerini Türkiye’de bu konuda uzman olan İstanbul Teknik Üniversitesi’ne verdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

Kentsel dönüşümde, riskli binası yıkılan kimseler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımlarından faydalanabiliyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak?

2016 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, 2016'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar yapılacak? İşte il il kira yardımı bedelleri..

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvurusu onaylanan kimselere 18 ay boyunca veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu? 2016 yılında kentsel dönüşüm kirası olarak kime ne kadar ödenecek?

Meram'da tarihi doku dönüşümle gün yüzüne çıkıyor!

Meram Belediyesi, daha modern ve yaşanılabilir bir Meram için kentsel dönüşüm ve planlama çalışmalarıyla birlikte tarihi ve kültürel dokuyu gün yüzüne çıkarmak için restorasyon çalışmalarını da sürdürüyor.

Bursa Papatya köyüne düğün salonu inşa ediliyor!

Papatya Köyüne düğün salonu yapılıyor. Papatya Köyü Muhtarı Orhan Yılmaz, "Köyümüzün en büyük eksikliği olan düğün salonumuza Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile kavuşuyoruz.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile binayı tahliye eden hak sahiplerine talepleri doğrultusunda kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır? Kira yardımı nasıl alınır?

ofislere dönüş ne zaman olacak  Haberi

ofislere dönüş ne zaman olacak 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sosyal hayatımızdan iş hayatımıza kadar bütün alışkanlıklarımızı değiştiren pandemi dönemi sonrasında neler yaşanacağı merak edilirken bazı sektörler yeni döneme şimdiden hazırlanmaya başladılar. Bu sektörlerin başında iş yaşamı için ortam sağlayan ofislerin geleceği ilk sıralarda yer alıyor. Pandemi ilanıyla birlikte uzaktan çalışmaya başlayan ofis çalışanlarını yakın zamanda  “yine alışmak” zorunda kalacakları ve toplu çalışmanın dinamiklerini değiştirecek yeni bir yaşam şekli bekliyor.

DİEM Mühendislik Mimarlık tarafından geliştirilen ve “puzzle” adı verilen model gelecekteki yeni çalışma ve yaşam alanlarına öncelik veriyor. Pandemiyle birlikte “Aktivite tabanlı çalışma sistematiğinden, deneyime dayalı çalışma sistemine dönüş” için geliştirilen model, uzaktan ve ofis tabanlı çalışmayı dengeleyecek nitelikleri bünyesinde barındıracak şekilde tasarlanırken, çalışanların belirli bir amaç için ofisi kullanmalarının da önünü açıyor. 

Küresel...