25 / 04 / 2024

Ofton İnşaat proje müdürü

Ofton İnşaat proje müdürü

Ofton İnşaat, bünyesinde çalışmak üzere en az 5 yıl deneyimli proje müdürü arıyor...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alparslan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Güven tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ayge İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayge İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Müge Aydın imzasıyla kuruldu.

Truva Zemin Araştırmaları Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Truva Zemin Araştırmaları Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ 25 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Genç ve Erol Güzel imzasıyla kuruldu.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Maarif İnşaat Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maarif İnşaat Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tevfik Demir ve Elif Gümüş Demir imzasıyla kuruldu.

Ofton İnşaat proje müdürü Haberi

Ofton İnşaat proje müdürü
Ofton İnşaat bünyesine 5 yıl deneyimli proje müdürü, inşaat teknikeri ve elektrik mühendisi arıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların [email protected] adresine CV göndermeleri gerekiyor. 


İlanın detaylarını görmek için