25 / 04 / 2024

Ofton İnşat projeleri

Ofton İnşat projeleri

Ofton İnşaat kurucularından olan İsmail Hakkı Altun kimdir? İsmail Hakkı Altun, Ofton İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte İsmail Hakkı Altun ve Ofton İnşaat...

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü!

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü. Çatı katında bulunulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.

Beyoğlu’ndaki binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu!

Beyoğlu'ndaki bir binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu, Serdar Bilgili'nin patronu olduğu şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

İşte Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve hızla yayılan kentsel dönüşüm çalışmaları Ankara'da da hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Ankara'da devam eden ve tamamlanan kentsel dönüşüm projeleri..

Büyük Valide Han'ın çatısı yenilenecek!

İstanbul Fatih'te bulunan ve İstanbul'un en güzel manzarasına sahip olan Büyük Valide Han'ın çatısında oluşan çökme sonucu ziyarete kapandı. Han'ın çatısı yenilenecek.

Kayseri Anbar Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde inşa edilecek 260 konutun temeli yarın atılacak. Sosyal konutlar 8 bloktan oluşuyor.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Kağıthane Hasbahçe Evleri'nde temel yarın atılacak!

Kağıthane'de hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin temeli yarın atılacak. Proje 2 blok ve 119 daireden oluşuyor.

Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı!

inşaat alanı bin 500 metrekare olan Konya Yenice Gençlik Merkezi bin 310 metrekare arsa alanına sahip. Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı.

GOP Plevne İstanbul'un temeli bugün atılacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ın temeli bugün atılacak. Proje 617 milyon TL'ye inşa edilecek.

Ofton İnşat projeleri Haberi

Ofton İnşat projeleri

İsmail Hakkı Altun kimdir?

İsmail Hakkı Altun 1962 Trabzon doğumlu. Altun, ilk ve orta öğretimini Trabzon Of’ta tamamladı. Franfurt’ta yüksek eğitim gören İsmail Hakkı Altun, Ofton İnşaat kurucularından.


Bir süre turizm sektörüne ilgi duyan Altun, bir Alman firmasında çalıştı. 


İsmail Hakkı Altun’un baba mesleği inşaatçılıktı. 1986 yılında inşaat sektörüne girdi. Altun İnşaat, Bala İnşaat Tekstil ve Sembol İnşaat’ta ortak olarak yer aldı. 


Altun, Ofton İnşaat’ı Yusuf Şimşek ve Kadir Çınar ile 2002 yılında kurdu. İsmail Hakkı Altun, evli ve üç çocuk babasıdır.


Ofton İnşaat

İsmail Hakkı Altun’un kurucusu olduğu Ofton İnşaat daha çok konut projesi inşa ediyor. Bunun dışında AVM, endüstriyel tesis, otel gibi projeleri hayata geçiriyor. 


Ofton İnşaat eş başkanı olan İsmail Hakkı Altun, arsa seçerken şehir merkezinde olmasına dikkat ettiklerini söyledi. Altun, merkezi lokasyonlar,...