26 / 04 / 2024

Oğuzhan Karacan

Oğuzhan Karacan

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kur

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Çaluk Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaluk Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Oğuzhan Çakır tarafından kuruldu.

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Piramitler Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Yiğit Oğuzhan Civelek tarafından kuruldu.

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Metin Demir ve Oğuzhan Demir ortklığında kuruldu.

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Oğuzhan Koç tarafından kuruldu.

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Oğuzhan Pala tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Serez tarafından kuruldu.

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akz Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Uba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uba Desıgn Mimarlık Limited Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çolak tarafından kuruldu.

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbullu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Acar tarafından kuruldu.

Oğuzhan Karacan Haberi

Oğuzhan Karacan

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.


Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç Ve Konusu Başlıca Şunlardır: 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat...