20 / 04 / 2024

öib istinye arsası nerede

öib istinye arsası nerede

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Sarıyer-İstinye'deki 158 bin metrekare büyüklüğünde olan ve AVM, okul, kamu binaları arasında kalan araziyi 25 milyon liralık geçici teminatla satışa çıkardı...

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Emlak Konut İstinye arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sarıyer İstinye parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

ÖİB, TTA Gayrimenkul'ün Adıyaman arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul A.Ş'nin Adıyaman Samsat'ta bulunan arsasını özelleştiriyor. Özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif Özkan Zengin'den geldi.

ÖİB Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı , Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor. İhalee en yüksek teklifi 1 milyon 830 bin TL ile Batman-Grup verdi.

ÖİB Kars Yusufpaşa arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Van Eminpaşa arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan 4.785,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Hatay Reyhanlı arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Hatay Reyhanlı'da bulunan 848,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Van Edremit arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Van Edremit'te bulunan 3.694,80 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB Afyon Sinanpaşa arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Afyon Sinanpaşa'da bulunan 379,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

öib istinye arsası nerede Haberi

öib istinye arsası nerede


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Emirgan Korusu, AVM ve okullar arasında kalan 158 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Sarıyer-İstinye'deki 158 bin metrekare büyüklüğünde olan ve AVM, okul, kamu binaları arasında kalan araziyi 25 milyon liralık geçici teminatla satışa çıkardı.


Son teklif verme tarihinin 13 Mayıs 2014 olarak belirlendiği ihale, "İstinye Turizm Merkezi Planı"nda Turizm Tesis, Konut, Eğitim ve Kreş Alanında kalan 1352 Ada -7 nolu, 360 ada, 3 ve 64 nolu, 380 ada, 17-18 ve 38 nolu yaklaşık 158 bin metrekarelik alanın bir bütün halinde satışını öngörüyor.


Satışa konu taşınmazlar, Sarıyer İlçe sınırları dahilinde, İstinye Semtinde, İstinye Mahallesi, Poligon Mahallesi ve Reşitpaşa Mahallesi sınırları içinde yer alıyor.


Gayrimenkullerin kuzeyinde; İstinye Kadir Has Villaları Sitesi, S Uluslararası Binicilik Merkezi, doğusunda...