18 / 04 / 2024

öib kararları 2021

öib kararları 2021

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

İflas eden firmalar 2021!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayan firmalar iflas kararlarını açıkladı. İşte iflas eden firmalar 2021...

Torunlar GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Torunlar GYO'nun 20 Mayıs 2021 tarihli 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları tescillendi.

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nun 22 Mart 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdiği 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescillendi.

Sivas'taki 200 milyon TL bedelli lojistik merkezi 2021'de hizmete girecek!

Sivas'ta 200 milyon TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen lojistik merkezinin 2021'de tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Araklı'da inşa edilen 280 konut 2021'de tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinden sonra afetten etkilenen vatandaşlar için inşasına başlanan 280 konutluk projenin, kuralarının bu ay sonuna kadar çekileceğini ve konutların 2021'de tamamlanacağını söyledi...

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleşen 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararlarını tescil etti. 

Doğuş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Doğuş GYO'nun 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescil edildi...

Torunlar GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Torunlar GYO'nun 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescil edildi...

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

öib kararları 2021 Haberi

öib kararları 2021

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; imar planlarındaki değişikliklerle ilgili yapılan itirazlar kabul edilmezken, Muş'ta bulunan bazı gayrimenkullere ilişkin çevre düzeni ve imar planı değişiklikleri, İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkının verilmesine ilişkin kararlara onay verildi.

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de konuyla ilgili Cumhurbaşkanı kararları yayınlandı. 

İlanlara göre; mülkiyeti Maliye Hazinesi'nin olan Muğla Bodrum'daki Gökçebel Mahallesi'nin 781 ada 4 parseline ve 609 ada 3 parseline ilişkin ticaret-konut alanı, genel otopark alanı, park, yol, gelişme konut alanı ve rekreasyon alanı kullanım kararları alınmasına ilişkin nazım ve uygulama imar planıyla ilgili gelen itirazlar onaylanmadı.

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait olan Muş Merkez'deki Alizurum...