28 / 03 / 2024

Okaliptours Seyahat Ve Turizm nerede

Okaliptours Seyahat Ve Turizm nerede

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elizabet Özyılmaz ve Ayfer Birözsoy ortaklığında kuruldu. 

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memiş Demirci ve Murat Kazmacı ortaklığında kuruldu.

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ufuk Şenol tarafından kuruldu.

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Beks Seyahat Ve Turizm Anonim Şirketi dün Şişli’de Ali Bekmezci ve Ceyda Bekmezi ortaklığı tarafından kuruldu.

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdurrezzak Sağcan tarafından kuruldu.

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

2021 Portekiz Golden Visa uygulamasındaki değişiklikler!

Portekiz Parlamentosu, yatırımcılarına Avrupa’da vizesiz seyahat ve beş yıl sonra Avrupa Vatandaşlığı fırsattı sunan Portekiz Golden Visa (Altın Vize) programında değişikliğe gitti. Peki neler değişti?

Okaliptours Seyahat Ve Turizm nerede Haberi

Okaliptours Seyahat Ve Turizm nerede

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elizabet Özyılmaz ve Ayfer Birözsoy ortaklığında kuruldu. 

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde veya yurt dışında kara, deniz ve hava ulaştırmaaraçlarıyla bireysel veya grup gezileri düzenlemek, spor, toplantı ve benzeri düzenlemeleri gerçekleştirmek veya başka acentalar tarafından yapılan bu tür organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizlik Mah.Fahri Korutürk Cd.Cihan İşhanı Sit.No.10/5...