24 / 04 / 2024

Okçular Vakfı riva

Okçular Vakfı riva

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Enflasyon, en çok toplumun en savunmasız ailelerini vuruyor

Bugünkü krizin ana sebebi, düşük gelirli insanların bütçelerinde daha iyi halde olanlara oranla çok daha büyük bir paya sahip olan gıda ve enerji ücretlerindeki keskin yükselişlerdir. Joseph Rowntree Vakfı aracılığı ile yapılan araştırma, 2017 ile 2019 bandında Birleşik Krallık'ta yoksulluğun yüzde

Betona su katan müteahhitler için Deprem Vakfı Başkanı Erdik’ten çok önemli çağrı!

Asrın büyük deprem felaketinin ardından binalardan alınan örnekler daha incelemeye gitmeden bile ‘pes’ dedirtirken, özellikle inşaatlarda kullanılan betona su katılması meselesi ile ilgili çok önemli bir çağrı geldi.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Kanal Riva projesi 63 milyon TL'ye mal olacak!

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Bizim Mahalle'de at binip ok atacaklar!

Emlak Konut GYO'nun 1.8 milyar liraya iki yıl önce aldığı Halkalı’daki arazi üzerinde Bizim Mahalle adlı projeyi geliştirmişti. 960 bin metrekarelik arazinin bir bölümü Okçular Vakfı’na tahsis edildi.

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehber Teknoloji Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Koçoğlu ve Mustafa Okçular ortaklığında kuruldu. 

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Riva projesi Galatasaray'ın kasasını dolduracak!

Emlak Konut'un Riva arazisinin ihalesi dün yapıldı ve ihaleyi milyarlık teklifler damga vurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak." dedi.

Okçular Vakfı riva Haberi

Okçular Vakfı riva

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Beykoz Belediyesi Meclisi'nin Şubat 2019 oturumları gündemine Okçular Vakfı'na ilişkin bir 'ortak hizmet protokolü' düzenlemesi teklifi geldi. Teklifte belediyenin Orman ve Su İşleri Bakanlığı tasarrufunda bulunan Beykoz Alibahadır C Tipi Mesire Yeri'ni 29 yıllığına 12 Mayıs 2014 tarihinde kiraladığı anlatıldı.

Teklifte; "Gelinen süreçte Alibahadır C Tipi Mesire Alanı Gelişim Projesi kapsamında 2 adet Kır Kahvesi, 2 adet Kır Lokantası, 1 adet Büfe, 10 adet Yöresel Satış Ünitelerinin yapımı belediyemizce tamamlanmıştır" denildi ve ayrıca Okçular Vakfı'nın dilekçesine de yer verildi.

Vakıf belediyeye 4 Mayıs 2018 tarihinde verdiği dilekçede 12 Mayıs 2043 yılına kadar mesire alanı ve içerisindeki tesislerin kullanım hakkının kamu yararı da gözetilerek kendilerine verilmesini, işletme hakkının ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) verilmesini talep etmiş.

Okçular Vakfı'nın...