26 / 04 / 2024

Okluk koyu cumhurbaşkanlığı sarayı

Okluk koyu cumhurbaşkanlığı sarayı

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Son dakika…  Cumhurbaşkanlığı kararı…. Kredi borçları 6 ay ertelendi!

Milyonlarca borçlu vatandaşı ilgilendiren son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla kredi borçları 6 süresince ertelendi. İşte detaylar…

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

AYM Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ni Anayasa’ya aykırı buldu!

Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi AYM tarafından Anayasa’ya aykırı bulundu. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı bursu ne kadar?

KYK burs sonuçları gündemde iken, öğrenciler Cumhurbaşkanlığı bursuna dair de araştırmalara başladı. İşte Cumhurbaşkanlığı bursuna dair bilinmesi gerekenler!

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı personel arıyor. Çeşitli alanlarda 12.554 TL maaş karşılığında personel alımı yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Asgari ücrete zam talebi Cumhurbaşkanlığı'ndan!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın dikkat çeken asgari ücrete zam açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de bir açıklama yaptı. Peki asgari ücrete yeniden zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar...

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

Okluk koyu cumhurbaşkanlığı sarayı Haberi

Okluk koyu cumhurbaşkanlığı sarayı

Okluk Koyu'ndaki yazlık saray projesi için daha önce Turgut Özal tarafından inşa edilen yazlık konut yıkıldı. Ardından, bölgenin imar planlarında ve koruma statülerinde değişiklikler yapıldı.

Birgün Gzetesi'nden Hüseyin Şimşek'in haberine göre; projenin inşaatı büyük ölçüde tamamalandı. Projeye yeni bir otoyol ve büyük yatların yanaşabileceği iskeler yapıldı. Ayrıca, personel lojmanlarının yanı sıra havuzlu villalarda inşa edildiği ortaya çıktı. Erdoğan’ın kullanacağı sarayın hemen arkasında daha küçük boyutta ve önlerinde havuzlar bulunan konutlar inşa edildi. Yazlık sarayın iki açık spor sahasının yapımı da tamamlandı.

Üç hilalli iskele

170 ve 50 metre uzunluğunda iki ayrı iskelenin yapıldığı alanda bu iskelelerin yanı sıra üç plaj için 10 bin 966 metrekare alanın doldurulma çalışmalarında da sona gelindi. ENPO Mühendislik Çevre Danışmanlık Madencilik İnşaat ve Tarım Sanayii Ticaret Ltd. Şirketi’nin...