29 / 03 / 2024

Oktay Kaynarca rumelihisarındaki evini ne kadara satıyor

Oktay Kaynarca rumelihisarındaki evini ne kadara satıyor

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Kaynarca'nin evi için istediği fiyat ise 8 milyon TL.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Oktay Kaynarca'dan AKM açıklaması!

Oyuncu Oktay Kaynarca, gelecek yıl açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi hakkında Tüm eleştirilere rağmen İstanbul'a yakışır bir kültür merkezi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla metrosunda çalışmalar yeniden başlıyor! 

İBB, yapımı 2 sene önce duran bir metro hattını daha aktif hale getirmek için çalışmalara başlıyor. Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’ndaki çalışmalara 3 Şubat Pazartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak törenle başlanacak...

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Şahan Gökbakar Rumelihisarı'ndaki villasını ofise çevirdi!

Şahan Gökbakar'ın 4 milyon dolara satışa çıkardığı lüks villasıa alıcı çıkmadı. Gökbakar Rumelihisarı'ndaki villayı ofise çevirdi. 

Şahan Gökbakar'dan eşine ev!

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki villasını eşinin üzerine yaptı, villanın kira bedeli 7 bin 500 dolar.

Kadir Topbaş'a ait Rumelihisarı'ndaki 'Lokma' yenileniyor!

İstanbul Boğazı'nda basit onarım ruhsatı ile küçük bir çay bahçesinden lüks bir restorana dönüştürülen Topbaş Ailesi'ne ait Lokma'da yenileme çalışmaları başladı.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun villasının sırrı çözüldü!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aylık 45 bin liraya kiraladığı Rumelihisarı’ndaki villanın sırrı çözüldü. Müzisyen çift, stüdyo olarak da kullanacakları villada genç yeteneklere ders verecek. İkili, minik sokak çalgıcılarını da keşfedip yıldızlar yaratacak.

Oktay Kaynarca rumelihisarındaki evini ne kadara satıyor Haberi

Oktay Kaynarca rumelihisarındaki evini ne kadara satıyor

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Oktay Kaynarca, Rumelihisarı’ndaki evini 8 milyon liraya satışa çıkardı. Sezen Aksu Kanlıca’daki yalısını 5 milyon liraya, Ata Demirer de Cihangir’deki dairesini 4 milyon liraya satıyor.


İşte Oktay Kaynarca'nın satışa çıkardığı evi;