26 / 04 / 2024

okumuş yeni kuşak

okumuş yeni kuşak

Okumuş yeni kuşak, bilişim ve yazılım sektörüyle emlak danışmanlığına yöneliyor. Bazı gençler de isim hakkını satın alma (franchising) yöntemiyle ünlü bir 'cafe' zincirinin şubesini açmayı tercih ediyor.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Ev sahiplerinin fahiş kirada yeni oyunu akıllara durgunluk verdi!

Fahiş kira fiyatlarına karşı önlem almak için Ticaret Bakanlığı harekete geçince konut sahipleri de boş durmadı. Kira fiyatlarını yükseltmek amacıyla akıllara durgunluk verecek yöntemlere başvuran ev sahiplerinin yeni yöntemi ifşa oldu.

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.

Özelliklerini yazmaya sayfaların yetmediği yeni Galaxy! Samsung Galaxy S22 Ultra 30 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Bir efsaneyi deneyimlemeye hazır mısınız? Samsung Galaxy S22 Ultra sizleri yeni bir akıllı telefon deneyimine davet ediyor! Suya dayanıklı, çizilmeye dayanıklı. İşte karşınızda gerçek bir amiral gemisi Samsung Galaxy S22 Ultra 30 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Alinur Aktaş: Bursa'da 70 bin konut riskli!

Deprem kuşağında olmasına rağmen her yıl 50 bin adet yeni kaçak binanın eklendiği Bursa'nın, depreme hazırlıklı olmaması nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündeme alındı. Uzmanlar, çalışmalara ilişkin konuştu.

Akıllı mahalle ne?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konutu ve Kanal İstanbul çevresindeki yeni şehir akıllı mahalle konseptinde inşa edilecek. Peki akıllı mahalle ne?

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Erol tarafından kuruldu. 

Yeni kaçak yapılara imar affı yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, SotCA Ödülleri töreninde konuştu. 31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapıların imar barışından yararlanacağını söyleyen Kurum, ''Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.

Yeni Havalimanı 55 bin kişiye eş zamanlı hızlı internet sunacak!

Türkiye’nin stratejik konumunu daha da güçlendirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı, akıllı teknolojilere uygun, yenilikçi ve güçlü bilişim altyapısıyla dikkat çekiyor. 

okumuş yeni kuşak Haberi

okumuş yeni kuşak


 




Bülent Kızanlık'ın kurduğu www.yenigirisimciler.com adlı internet sitesinin ülke genelinde 10 bin üyesi var. Ülke ekonomisinin dünyaya açılmasıyla birlikte esnafın profili de değişmeye başladı. Yıllarca bakkal, tuhafiye, zücaciye ve pastane işleten geleneksel esnafın iyi eğitim görmüş çocukları artık babalarının işini devam ettirmek istemiyor.




Okumuş yeni kuşak, bilişim ve yazılım sektörüyle emlak danışmanlığına yöneliyor. Bazı gençler de isim hakkını satın alma (franchising) yöntemiyle ünlü bir 'cafe' zincirinin şubesini açmayı tercih ediyor.


www.yenigirisimciler.com, kendi işini kurmayı hedefleyenlerle firmaları bir araya getiren internet portallarından biri. 5 yıl önce yayına başlayan sitenin 10 bine yakın üyesi var. Ücretsiz hizmet veren siteye, belli ölçüde sermayesi olup kendi işini kurmak isteyenler üye oluyor. İnternet sitesinin ikinci ayağını ise değişik sektörlerden franchising yöntemiyle...