19 / 04 / 2024

Old Star İnşaat adres

Old Star İnşaat adres

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Düşük fiyata yüksek performans! Görünce şok olacaksınız! İşte Mitsubishi Space Star’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon otomotiv devi Mitsubishi’nin Space Star modelinin fiyatları açıklandı. İşte, Mitsubishi Space Star’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Saeıd Roustaazad tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fathı Alı Kraıbı tarafından kuruldu.

Star House Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Star House Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahereh Mohammadian tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Old Star İnşaat adres Haberi

Old Star İnşaat adres

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...