20 / 04 / 2024

olimpa evleri fiyatları

olimpa evleri fiyatları

Olimpa Evleri Başakşehir adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fuzul İnşaat Olimpa Park Evleri projesinde 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Olimpa Evleri fiyatları! Banka kredisine uygun!

Olimpa Evleri fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Olimpa Evleri Başakşehir projesinde teslimler 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

Başakşehir Olimpa Evleri!

Başakşehir Olimpa Evleri, 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Fuzul İnşaat tarafından Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen projede toplam 32 adet konuta yer veriliyor...

Başakşehir Olimpa Evleri fiyat!

Fuzul İnşaat projesi Başakşehir Olimpa Evleri fiyat bilgisi kapsamında 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 400 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor

Olimpa Evleri fiyat listesi!

Teslimlerin 2015 yılının ortasında gerçekleşmesi planlanan Olimpa Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Olimpa Evleri Başakşehir'de yükseliyor! Metrekaresi 3 bin TL!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek Olimpa Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayacak...

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları!

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor. Fuzul Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Olimpa Park Plus Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanan Olimpa Park Plus'ta 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Olimpa Park Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Bağ Bahçe Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşin ödemede kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Bağ Bahçe Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bağ Bahçe Evleri fiyatları ne kadar? -

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları!

Yüzde 50 peşin ödemelerde 48 aya varan vade fırsatı sunulan Vaditepe Bahçeşehir Konutları 284 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Evleri fiyatları!

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Kurtköy Helenium Boutique Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Helenium Boutique Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli projesi 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Peki Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix Esenyurt daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Terrace Mix Evleri fiyatları...

Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 projesinde yer alan dairelerin alanları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek. Peki Nef Merter 14 Evleri fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 Evleri fiyatları!

Metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter 14 Evleri fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Semerkand Line Evleri fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Semerkand Line Konutları toplamda 214 adet daireden meydana geliyor. Peki Semerkand Line Evleri fiyatları ne kadar?

olimpa evleri fiyatları Haberi

olimpa evleri fiyatları


Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Olimpa Park Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Olimpa Park Evleri projesi 232 adet konuttan meydana geliyor.


Olimpa Evleri Başakşehir adres bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim. Olimpa Park Evleri Başakşehir projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Olimpa Park Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Olimpa Park Evleri Başakşehir projesinde konutlar 2015 yılının Kasım ayında teslim ediliyor. Olimpa Park Evleri Başakşehri projesinde 3+1 daireler 448 bin liradan, 4+1 daireler 645 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Olimpa Park Evleri Başakşehir projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Olimpa Park Evleri Başakşehir projesi 12 katlı ve 18 klatlı 2 blok halinde...