26 / 04 / 2024

Olimpa Evleri fiyatları! Banka kredisine uygun!

Olimpa Evleri fiyatları! Banka kredisine uygun!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Evleri

Olimpa Evleri fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Olimpa Evleri Başakşehir projesinde teslimler 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...




Olimpa Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesi  Fuzul İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Olimpa Evleri fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Başakşehir Olimpa Evleri projesi 232 adet daireden meydana geliyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Olimpa Evleri Başakşehir projesinde blokların kat sayısı 12 ve 18 olarak belirlendi. Başakşehir Olimpa Evleri teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirtiliyor.


Fuzul İnşaat Olimpa Evleri projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Olimpa Evleri fiyatları için, 0212 488 23 61 numaralı telefonu arayarak, Fuzul İnşaat Olimpa Evleri projesinin tanıtım ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Olimpa Evleri Başakşehir'de fitness, sauna, spor alanları, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.



Olimpa Evleri fiyatları! Banka kredisine uygun!


Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: www.olimpapark.com


projeye sor



Geri Dön