26 / 04 / 2024

olimpik yatırım maliyeti

olimpik yatırım maliyeti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor yatırımlarının bugünkü rakamsal büyüklüğünün 5 milyar 268 milyon 330 bin liraya ulaştığını bildirdi. Bakan Kılıç İstanbul 2020 Olimpiyatları için oyunlar İstanbul'a gelmese bile yatırımın devam edeceğini belirtti...

Türkiye’de işsizliği sona erdirmek için 10 trilyon liralık yatırım lazım!

Bir kişilik iş yaratmanın ortalama maliyeti 3 milyon 38 bin lira oldu. Türkiye’de kayıtlı olarak iş arayan 3 milyon 328 bin işsiz bulunuyor. Bu işsizlerin tamamına istihdam yaratabilmek için 10 trilyon 113 milyar 462 milyon TL’lik yatırım gerekiyor.

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un maliyeti merak ediliyor. Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

İşsizlik korkusu insanları gayrimenkul yatırımından uzak tutuyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Gerek paranın yüksek maliyeti, gerek fiyatlar, gerekse işsizlik korkusu insanları gayrimenkul yatırımı gibi yatırımlardan, ihtiyaç duysalar dahi uzak tutuyor" dedi...

Salihli OSB'ye 15 firmadan 400 milyon TL'lik yatırım!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 15 firmanın Organize Sanayi Bölgesi'nde 2. etapta bin 355 dönüm sanayi parseli için resmi başvuru yaptığını söyledi. OSB'de yapılacak ekonomik yatırımın maliyeti ise 400 milyon lira olacak.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Manisa Belediyesi'nden 708 toplu konut yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, kendi kaynaklarıyla merkez Şehzadeler ilçesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde, yatırım maliyeti 100 milyon lira olan 708 toplu konut yapacağı bildirildi.

Gübretaş'tan 500 milyon dolarlık yatırım atağı!

GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Güvendi, "Fosfatlı gübrede uluslararası bir yatırım düşünüyoruz. Fizibilite çalışması devam eden bu yatırımların maliyeti 350 ila 500 milyon dolar arasında olacak" dedi.

Kayseri Sarız'a 17 milyon TL'lik yatırım!

Sarız'da düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere toplam maliyeti 17 milyon lirayı bulan bir dizi yatırımın temeli atıldı, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapıldı

Gezonline'ın yatırım maliyeti 150 bin euro!

Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Türk girişimi online seyahat planlama sitesi Gezonline.com'un, yatırım maaliyeti 150 bin euro. Gezonline'nın, 125 binden fazla otel seçeneği var.

Türkiye'de 5 milyarlık demiryolu yatırımı yapılacak!

Yatırım programında yıl içinde proje alınmasıyla ilgili taleplerden maliyeti 100 milyon liraya kadar olanlar Kalkınma Bakanı onayıyla, 100 milyon liranın üzerindeki projeler YPK tarafından karar bağlanacak.

5 milyarlık demiryolu yatırımı geliyor!

Yatırım programında yıl içinde proje alınmasıyla ilgili taleplerden maliyeti 100 milyon liraya kadar olanlar Kalkınma Bakanı onayıyla, 100 milyon liranın üzerindeki projeler YPK tarafından karar bağlanacak.

Saruhanlı Belediyesi içme suyu yatırımına 4 milyon TL harcayacak!

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçenin 2040 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak maliyeti 4 milyon 388 bin lira olan içme suyu yatırımı için düğmeye bastı.

olimpik yatırım maliyeti Haberi

olimpik yatırım maliyeti


Bakan Suat Kılıç, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle biraraya geldi. EMD Genel Merkezinde düzenlenen toplantıda Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığının, yatırım sayısı ve yatırım limitleri bakımından en yüksek bütçeyi kullanan bakanlık konumunda bulunduğunu söyledi.


25 STADYUM YAPILIYOR


Bakan Kılıç, olimpiyat yatırımlarının,Türkiye Cumhuriyeti'ni bir spor ülkesine dönüştürme yönündeki altyapı çalışmalarının da ekonomik bir boyutunun bulunduğunu kaydetti. Bu rakamlara ilişkin bilgiler veren Kılıç, halihazırda Türkiye'de 2013 yılı resmi yatırım programı çerçevesinde inşaatı devam eden 776 spor tesisi bulunduğunu ifade ederek, "Bu, Türk spor hayatında tesisleşme adına çok büyük bir hamle ve eşi görülmeyen bir devrim olarak adlandırılabilir" diye konuştu.


Bakan Kılıç, inşaatı devam eden tesislere ilişkin şu bilgileri verdi:


"Halen inşaatı devam eden havuzlarımızın adedi 48. Bu havuzların maliyeti 363,5 milyon lira. Yapımına devam...