25 / 04 / 2024

ömer aras banka kredisi

ömer aras banka kredisi

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Perakende Günleri'nde yaptığı konuşmada sektörü uyardı. Aras, önümüzdeki yıl tüketimin kısılmak istendiğini belirterek, bankalara tüketicilere kredi vermeyin mesajının verildiğini söyledi...

Emeklilere maaşa ek+12 bin 500 TL verilecek! Bankalar arası kıyasıya yarış! Promosyonlar tek tek güncellendi!

Bankalar arası promosyon yarışı yeniden başladı. Ekim ayında birçok banka promosyon ödemelerini güncelledi. Emeklilere sağlanan promosyonlar 12 bin TL'yi aştı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

Bankaların bir aylık mevduat faiz oranı tek tek güncellendi! İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Bankaların bir aylık vadeli mevduat hesapları için ayrıntılar araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu durum, parasını değerlendirerek kazanç sağlamak isteyen kişiler için yeni bir fırsat doğurdu. İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Bankanın biri çıldırdı. Müşterilerine 500 bin TL verecek. Bakın hangi banka

Bankaların kredi yarışı tam gaz devam ediyor. O bankalar arasında yer alan bir banka, müşterilerine yönelik 500 bin TL verecek. İşte o banka tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlara müjde! Hemen nakit ödemenize kavuşun!

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlar bayram edecek. O banka 9 bin TL verecek. İşte detaylar!

A101’in patronu banka mı kurdu? BDDK kararı verdi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​A101’in patronunun banka kurup kurmadığı konusu merak edilen konular arasında yer alırken, A101 marketlerinin sahipleri 1,5 milyar TL sermayeli T.O.M Dijital Katılım Bankası'nı kurmuştu. Şimdi de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), T.O.M Katılım Bankası'na etkinlik onayı verdi.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

O banka, emekli promosyonları ile ilgili yeni bir güncelleme yaptı ve emeklileri heyecanlandıran bir müjde verdi.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı öncesi büyük olay çıktı! Banka yetkilileri çatıştı! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası’nda gelecek hafta yapılacak para politikası toplantısı öncesinde banka yetkilileri arasında görüş çatışmaları çıktı. Peki euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi?  Euro tam olarak böyle olacak...

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bu banka hesabınız varsa 27-28 Şubat'ta 16.000 TL ödeme alabilirsiniz

Banka hesabı olan vatandaşlara 27 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında 16.000 TL ödeme müjdesi verildi. Bu ödemeyi yapacak olan bankalar şartlarını tüm vatandaşlar için açıkladı.

Bankalar arası yarış kızıştı, bir banka daha katıldı! Garanti ödeyeceği parayı açıkladı

Bankalar arasında promosyon yarışının ardından bu sefer de hediye yarışı başladı. Garanti Bankası tarafından vatandaşlara ödenecek hediyenin tutarı duyuruldu.

Hangi banka ne kadar maaş promosyonu veriyor? Yapı Kredi promosyon ücreti ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri hala gündemde yer almaktadır. Vatandaşlar, banka banka promosyon miktarları araştırılmaktadır. O bankalar arasında Yapı Kredi bankasının da promosyon ödemesi sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Bankaların promosyon yarışı bitti mi? Bir banka promosyonu tepe taklak düşürdü

Bankalar arasındaki 'emekli maaşını getir, promosyonu al' yarışında sona mı gelindi? Bir banka promosyon kampanyasında değişikliğe gitti ve bir çok emekli maaşı için ödediği promosyon rakamını düşürdü.

İki büyük banka iflas etti iddiası! Milyonlar parasını çekmeye başladı!

Dünyanın en büyük yatırım bankaları arasında bulunan iki dev banka için iflas iddiası geldi. İki büyük bankada yaşanan bu durumun ardından uzmanlar, 15 Eylül 2008'de yaşanan Lehman iflasına dikkat çekti.

ömer aras banka kredisi Haberi

ömer aras banka kredisi

Son zamanlarda tartışılan taksitli alışverişe sınır hazırlığı Perakende Günleri'nde gündeme oturdu. Finansbank Yönetim Kurulu Başkam Ömer Aras, bankalara "KOBİ'lere kedi verin, tüketicilere vermeyin" mesajının verildiğini belirterek, perakende cirolarının düşeceğini söyledi. Aras, alışverişin yüzde 28'inin taksitli alışverişlerle gerçekleştirildiğini belirtti. 


Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda dün başladı. Etkinlikte konuşan Ömer Aras, perakende sektörü ile bankacılığın birbiriyle etkileşim halinde olduğunu söyledi. Türkiye de dahil olmak üzere dünyada stresli bir dönemden geçildiğine işaret eden Aras, "2013 yılında iki farklı Türkiye gördük. Türkiye'de mayıs ayına kadar sükunetli bir piyasa vardı, ancak mayısta FED Başkanı'nın konuşması ile dünya allak bullak oldu. İkinci olay ise Türkiye'de yaşanan Gezi Parkı olayları. Bu olaylar faaiz ve kur üzerinde negatif etkilerde bulundu" dedi.

Bu...