26 / 04 / 2024

ömer aras gayrimenkul yatırımı 2013 değerlendirmesi

ömer aras gayrimenkul yatırımı 2013 değerlendirmesi

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, bankacılık sektörünün desteğiyle gayrimenkul ve perakende sektörlerine yapılan yatırımların Türkiye’ nin ihtiyacı olan büyüme istikrarına önemli katkı sağlayacağını söyledi....

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Asael tarafından kuruldu.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Sıfır konutların satışı teşvik edilmeli!

Lüks Gayrimenkul uzmanı Sühran Aras, gayrimenkul sektöründe yaşanan durağanlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Aras, ''Alım-satımlardaki 2 aylık yoğunluk yerini beklemeye bıraktı'' dedi.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

ömer aras gayrimenkul yatırımı 2013 değerlendirmesi Haberi

ömer aras gayrimenkul yatırımı 2013 değerlendirmesi

Türkiye’de toplam AVM yatırımlarının 2008 yılında 9.7 milyar Euro seviyelerinden 2013’te 18.7 milyar Euro seviyelerine çıktığını kaydeden Aras, bu artışa bankacılık sektörünün 4.7 milyar Euro ilave kredi kullandırarak destek olduğunu aktardı. Perakende sektörüne de bankacılık sisteminin kullandırdığı nakdi ve gayri nakdi kredilerin toplamının 2008 yılında 12 milyar TL’den 2013’te 44 milyar TL’ye yükseldiği bilgisini veren Aras, aynı süre zarfında kredi kartı ve ihtiyaç kredilerinin toplamının da 67 milyar TL’den 166 milyar TL’ye çıktığını aktardı. Aras, “Bu yıl sonunda perakende sektöründe toplam kiralanabilir alanın 9,4 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Alışveriş merkezi ve perakende sektörünün yüksek büyüme potansiyeli bankacılık sektörü tarafından desteklenerek Türkiye’nin her şehrinde büyüyor.” dedi. 


Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Aras, Kavuklar Grubu ile İzmir Point Bornova AVM’nin proje finansmanı için...