26 / 04 / 2024

Ömer Dinçel

Ömer Dinçel

Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi, Fahrettin Maraş, Ömer Dinçel ve Ebru Zeynep Dinçel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 360 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İkinci el fiyatlarında araçta yüzde 10-15 düşüşler var. Sıfırda artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı. ‘Araç yok' kelimesi gündemden büyük oranda düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir sürece girdik" şeklinde konuştu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Bayiler stokladıkları araçları satmaya başladı, ikinci el araçlarda satışlar gevşedi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bayilerin bir kısmının, stokladıkları araçları mecbur kalıp piyasaya sürmeye başladıklarını belirterek, “Artık müşterilerini ve hatta galerileri arayıp araç var, almak ister misiniz dediklerini görüyoruz. İkinci el satışlar da gevşedi" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

İnternette satılan ikinci el araç fiyatları, sıfır araç fiyatlarından yüksek olamayacak! Ticaret Bakanı resmen duyurdu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, internet ortamında satışı yapılan ikinci el araç fiyatının sıfır araç fiyatını aşamayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

Konut satışlarında son yılların en iyi Nisan ayı rakamları yakalandı!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel bugün TÜİK tarafından resmen açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hüseyin Dinçel'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Shaker Al Jasem tarafından kuruldu.

Ömer Dinçel Haberi

Ömer Dinçel

Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi, Fahrettin Maraş, Ömer Dinçel ve Ebru Zeynep Dinçel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 360 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu. 


Beta Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükte bulunan hukuki düzenlemeler çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek tüzel kişi ve kurumlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayirmenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkullerin niteliği pisaya ve çevre koşullarının analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevevsinde taktir edilmesu konusunda sermaya piyasası mevzuatında belirlenen esaslar çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak Her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilirler,...