04 / 05 / 2024

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan TOKİ Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen tören ile eğitime açıldı. Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı Haberi

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı

Törene, ismini taşıyan okulun açılışını yapmak üzere, Milli Eğitim Eski Bakanı Prof Dr. Ömer Dinçerln yanısıra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ortıan Erdem, Vali Muammer Erol, Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı ve Hüseyin Üzülmez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Karatay ve Selçuklu İlçe Müftüsü, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. 


Halk oyunlan gösterisi ile başlayan törende söz alan Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof Dr. Ömer Dinçerln öğrencilere derslerinde başarılar dilemesinin ardından...