25 / 04 / 2024

Ömer Koç kim

Ömer Koç kim

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinin ardından Koç Holding yönetiminin başına geçen Ömer Koç'u anlattı. Koç, Dolapdere'deki değerlerli arazisine şahane bir müze inşa ediyor.

Ömer Koç kimdir?

Koç Holding yönetim kurulu başkan vekilliği görevini yürüten Ömer Koç kimdir? Ömer Koç Enderun Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaretin merkezini ne zaman kurdu? İşte Ömer Mehmet Koç...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Mohammed Alnahı, Mohammed Alı Ah Alı ve Ömer Koçak ortaklığında kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Mart ayında dolar kurunun 9,5 lira seviyesine ulaşacağını iddia ederek, "Yazın bir tarafa. Dolar mart sonunda 9,5 liradır. Dövizleri bugünden satın kurtulun yoksa altında kalacaksınız. Koş Türkiye’m koş, kim tutar seni" dedi.

Rajaa Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rajaa Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer  Koç tarafından kuruldu.

Genere Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genere Turizm Seyahat Ticaret.  Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç ve Sebahattin Öztürk ortaklığıyla kuruldu.

Şile Koçaklar İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Koçaklar İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keskin ve Rasim Koçak ortaklığında kuruldu. 

İntoku Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntoku Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koçan ve Mert Soyvural ortaklığında kuruldu.

Ömer Koç kim Haberi

Ömer Koç kim

Sevgili Mustafa Koç’un kaybından sonra Ömer Koç, holdingin başına geçince herkes bir Ömer Koç yazısı yazdı. Yazmayı düşündüklerimin bir bölümünü geçen hafta Murat Bardakçı kaleme aldı. Ömer Koç Türkiye’deki önemli sanatseverlerden biridir ve çok ciddi bir koleksiyonerdir. Bana göre Ömer Koç’un bir başka farkı daha var.




Ömer Koç, yıllar önce Beyoğlu’da ARter isminde bir galeri açarak Türkiye’nin modern sanatına çok farklı bir katkı sunmaya başlamıştı. Daha da güzeli ise Dolapdere’de şahane bir Modern Sanatlar Müzesi yapıyor. Pek çok koleksiyoner zenginimiz “Devlet bana bina versin, ben de koleksiyonumu sergileyeyim” kafasında iken, Ömer Koç kendi imkânları ile ailesine ait çok değerli...