26 / 04 / 2024

ömer kumova bulvar plus

ömer kumova bulvar plus

Bulvar Plus 'ta fiyatlar 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, proje kapsamında 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor...

Bursa Bulvar Evleri'nde 450 bin liraya 4 oda 1 salon!

Bursa Bulvar Plus projesinde yer alan konutlar 15 gün sonra teslim edilecek, projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor

Bulvar Plus'ta 250 bin liraya! Aralık'ta teslim!

Bulvar Plus'ta fiyatlar 250 bin lira olarak belirlendi, proje önümüzdeki Aralık ayında teslim edilecek

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Ömer Kumova, Kayapa'da beş vizyonel proje planlıyor!

Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ereğli'de çevre düzenlemeleri sona erdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'ndaki köprülü kavşak açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde inşa edilen köprülü kavşağın ilk geçiş ve hizmete alma törenine katıldı.

Locca Bodrum Turgutreis ev fiyatları!

Locca Bodrum projesinde anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor. Ömer Kumova İnşaat'ın hayat geçirdiği projede 21 adet villa mevcut.

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Kocaeli Ömer Türkçakal Bulvarı’nda çalışmalar başladı!

Ömer Türkçakal Bulvarı’nda yapılacak olan köprülü kavşak için ilk kazma dün vuruldu. Çalışma kapsamında trafik Outlet Center arkasından verilirken çalışmaların 1 yılda tamamlanacağı belirtildi

Bursa Larissa By Kumova: Az katlı, çok farklı!

Ömer Kumova inşaatın beklentilerin üstünde bir yaşam sunan son projesi Larissa By Kumova; Bursa’nın yükselen değeri Özlüce bölgesinde planlanmıştır.

Bursa Next by Kumova Hazira'nda teslim!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında… Proje Özlüce’de Özdilek AVM’nin giriş kapısının tam karşısında planlanmıştır.

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

ömer kumova bulvar plus Haberi

ömer kumova bulvar plus


Bulvar Plus projesi Bursa Nilüfer 'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Ömer Kumova İnşaat imzası ile yaşama geçirilen Bulvar Plus Evleri 'nde 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Bulvar Plus projesi 2 bin 52 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede 24 konut yer alıyor.


Bursa Bulvar Plus 'ta yer alan 5 oda 1 salon dubleks konutların fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilen Bulvar Plus projesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Sosyal alanlar arasında; bisiklet yolları, otopark, yüzme havuzu, peyzaj ve bahçe düzenlemeleri bulunan Bulvar Plus 'ta; ; 3+1 daireler 160 metrekare, 5+1 çatı dubleksi daireler ise 260 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Telefon: 0224 451 39 39

Web...