26 / 04 / 2024

Ömer Kumova, Kayapa'da beş vizyonel proje planlıyor!

Ömer Kumova, Kayapa'da beş vizyonel proje planlıyor!

Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.



Sadece Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlamayı hedeflediklerini belirten Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, son dönemde Kayapa'nm gelişimi için önemli rol üstlendiklerini ifade etti. Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleriyle 420 milyon liralık ciroya ulaşmak istediklerini kaydeden Kumova, "Orta vadede Kayapa'nm bugünün Ertuğrulkent ve İhsaniye gibi bölgelerin konumuna ulaşacağmı öngörüyoruz. Biz de Kayapa'da yapacağımız birçok proje ile bu değerin önemli bir parçası olmayı planlıyoruz" dedi. 


Ömer Kumova, lokasyonu ile öne çıkan Moda Bademli projesinde ailelere konforlu, ulaşımı kolay yaşam alanları sunmayı planladıklarını söyledi. Moda Bademli ile Bursa'nın havası en temiz bölgelerinden birinde oturma imkanı sağladıklarını ifade eden Kumova, "70 bin metrekarelik alanda villa ve konuttan oluşan 157 yaşam alanı ile Moda Bademli'yi inşa ediyoruz. Halihazırda devam eden projemiz otoban bağlantısına yakın olması ve merkezi konumuyla istenilen yerlere kısa sürede ulaşabilme avantajını sağlıyor. Mudanya'ya yakın olabilmek, İstanbul'a yakın olabilmeyi beraberinde getiriyor" diye konuştu. Ayrıca projenin Bursa'nın prestijli okullarına da yakın mesafede olduğuna dikkat çeken Kumova, "Gerek kullanılan malzeme kalitesinde gerekse sosyal imkanlarda çıtayı yükselten bir proje. Moda Bademli, az katlı olmasına rağmen yeşil alanı bol, sosyal imkanları geniş, peyzaj düzenlemesiyle de farkını ortaya koyuyor" dedi. Kumova, Moda Bademli projesi ile şehirlere değer katan yapıların ödüllendirildiği Sign Of City Awards'da Devam Eden En İyi Konut Projesi kategorisinde ödüle layık görülüğünü dile getirdi. 


"Yeni bölgelerin imara açılmaması arsa fiyatlarını yükseltiyor" 


2017'de Bursa'nın cazibe merkezinin Kayapa olacağını belirten Ömer Kumova, sadece Kayapa bölgesinde hayata geçirmeyi planladıkları beş farklı vizyonel proje ile 2016 ila 2018 yılları arasında 432 konutu tamamlayıp, teslim edecekleri bilgisini verdi. Son dönemde Kayapa'nm gelişimi için önemli rol üstlendiklerini ifade eden Kumova, "Kayapa bölgesinde söz konusu dönemde 432 konut yapacak olan firma, aynı dönem aralığında 420 milyon liralık ciro hedefliyor. Orta vadede Kayapa bugünün Ertuğrulkent ve İhsaniye gibi bölgelerin konumuna ulaşacağını öngörüyoruz. Biz de Kayapa'da yapacağımız birçok proje ile bu değerin önemli bir parçası olmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı. Kumova, Bursa genelinde yeni bölgelerin imara açılmamasının arsa fiyatlarını yükselttiğini vurguladı. 

2016'da hem sektörü hem ekonomi ve fınansta değişen dinamikleri yakından takip ettiklerini ifade eden Ömer Kumova, 2016 yılını yüzde 6'lık büyümeyle kapatmak istediklerini söyledi. 2017'de de yatırımlara devam edeceklerine işaret eden Kumova, "Bodrum Turgutreis'teki Locca Bodrum tamamlandı. Bademli bölgesinde 157 konutluk Moda Bademli, Balat bölgesinde 84 konutluk Balat Stili, Kayapa bölgesinde 91 konutluk Batıkent Residence devam eden projelerimiz arasında yer alıyor. Bunun yanında Kayapa bölgesinde 2017 yılı ilk çeyreğinde 216 konutluk Park Natura ile birlikte dört farklı proj emizi daha hayata geçireceğiz" açıklamasını yaptı. 


İnşaat sektörünün her geçen yıl büyüdüğünü dil^ getiren Ömer Kumova, 2017 yılında da sektörde yeni ve büyük projelerle birlikte büyümenin devam edeceği V öngörüsünde bulundu. Özellikle 2015 yılından başlayan dönüşüm projelerinin de sektörün iş hacmini artıracağına dikkat çeken Kumova, "Çünkü ekonomide dengeler ne tarafa doğru değişirse değişsin, kentsel dönüşüm olan ve yüksek göç alan bölgelerde emlak, en iyi yatırım aracı olmaya devam edecek" değerlendirmesini yaptı.


Kayapa bölgesinde 2017 yılı ilk çeyreğinde 216 konutluk Park Natura ile birlikte dört farklı projemizi daha hayata geçireceğiz. 


Dünya Bölge 


Geri Dön