19 / 04 / 2024

Ömer Saçaklıoğlu metal yapı konut

Ömer Saçaklıoğlu metal yapı konut

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hüseyin Saçaklıoğlu tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

Doğa Koleji'nin devrinde son aşama bugün!

Doğa Koleji’nin devredilmesiyle ilgili  Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu, yazılı açıklama yayınladı.

Ömer Saçaklıoğlu metal yapı konut Haberi

Ömer Saçaklıoğlu metal yapı konut

İnşaat sektöründe yaptığı yatırımlarıyla büyüyen daha sonra 2016 yılında Doğa Koleji'ni satın alarak gündeme gelen Metal Yapı Konut'un kurucusu Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti.

Uzun zamandır kanser tedavisi gören Saçaklıoğlu, 1958 yılında Şanlıurfa'da doğdu.

Küçük yaşta ticare atılan Ömer Saçaklıoğlu enerji ve tekstil sektörlerinde yer aldıktan sonra Kemerburgaz ve Göktürk'te konut üreterek inşaat sektöründe büyüdü.

2016 yılında Doğa Koleji'ni satın alarak dikkatleri üzerine çeken Ömer Saçaklıoğlu, 2019'da okulların girdiği mali  sıkıntıların ardından kurumun yönetimini İTÜ tarafından kurulan vakfa devretmişti.

Ömer Saçaklıoğlu...