25 / 04 / 2024

ömer tepesi spor salonu

ömer tepesi spor salonu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz" dedi...

Ömer Arısoy'dan İBB'nin kamulaştırmayı iptal kararına tepki!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İBB'nin spor kompleksi yapılması beklenen arazideki kamulaştırma kararını iptal etmesine tepki gösterdi.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Sapanca Ömer Halisdemir Sosyal Tesisi 2 ay içinde tamam!

Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz demokrasi şehidi Astsb. Ömer Halisdemir ‘in adının verildiği spor ve sosyal tesisleri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca'da sosyal tesis binası inşaatı sürüyor!

Sapanca ilçesinde kurulan Şehit Astsb. Ömer Halisdemir spor ve sosyal tesisleri inşaatı devam ediyor.

İl özel idareleri tarafından spor tesisleri TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Engelli vatandaşlara özel spor alanları meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Engelli vatandaşlara özel spor olanağı tanınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'nin spor tesisi sorunu 2017'de çözülecek!

2016-2017 Amatör Spor Kulüplerinin Sezon Açılışı ve Büyükşehir Belediyesi'nin Malzeme Dağıtım Töreni Sümer Tesislerinde yapıldı. Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sporculara iki ayrı müjde verdi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Erka Spor İnşaat Mimarlık Peyzaj İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Spor İnşaat Mimarlık Peyzaj İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kanat tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölge 6.Caddesi'nde kuruldu.

ömer tepesi spor salonu Haberi

ömer tepesi spor salonu


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Sözünün eri olan bir kadroyuz. Söz verip de yapmadığımız hiç bir şey yok" dedi.


Bakan Kılıç, yapımı tamamlanan Amasra Spor Salonu, Merkez Sentetik Çim Saha ve Kozcağız Beldesi Sentetik Çim Sahaları için Ömer Tepesi Spor Salonu'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.


Kılıç, burada yaptığı konuşmada, 2003 yılında Türkiye'nin en az 40 ilinde üniversite olmadığını hatırlatarak, bu kentlerde üniversiteye sahip olmanın hayalinin dahi bulunmadığını söyledi. Bugün ise bu illerin tamamının üniversitelerine kavuştuğunu aktaran Kılıç, şöyle konuştu:


"Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz. Yeni yurtlar yapacağız ki Bartın Üniversitesi daha da büyüyecek. Bartın-Amasra arasında tünel, Karabük-Bartın arasında duble...