28 / 03 / 2024

one tower konut kredisi

one tower konut kredisi

Merkez Bankasının borç verme faiz oranını yüzde 7,25'e çıkarması ile konut sektöründe oluşan yüksek faiz endişesi kısa sürdü. One Tower projesinde kredi faiz oranı değişikliğine gidilmedi...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı!

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin başında gelen One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı.

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Ankara One Tower Diplomatique yeşil bina kriterlerine uygun!

One Tower Diplomatique projesinde yaşam kısa süre sonra başlayacak. Ankara Oran'da inşa edilen "yeşil bina" kriterlerine uygun olarak inşa edildiğini biliyoruz.

one tower konut kredisi Haberi

one tower konut kredisi

Ankara'da One Tower Karma Projesini uygulayan İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, "Bizim de anlaşmalı bankamız Albaraka Türk, One Tovver Karma Projesine özel uyguladığı 60 ay vadeli yüzde 0,67 faiz oranlı konut kredisi faiz oranında değişikliğe gitmediğini açıkladı. Bu durum ekonominin her geçen yıl daha da sağlam temeller üzerine oturduğunu gösteriyor ve gelecek için umut veriyor" dedi. 


Yeni Şafak...