19 / 04 / 2024

Onikişubat Belediye Meclisi imar planları

Onikişubat Belediye Meclisi imar planları

Onikişubat Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi. İmar planlarının görüşüldüğü toplantı Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında yapıldı.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Şubat'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Silivri Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Silivri Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminin 1. Oturumu, yarın saat 10.00’da yapılacak.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı 1. birleşiminin 1. oturumu gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, toplantıda bir çok konu hakkında açıklama yaptı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 248 bin 343 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Karamanlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 4 milyon 891 bin 425 TL bedelle satışa çıkardı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Onikişubat Belediye Meclisi imar planları Haberi

Onikişubat Belediye Meclisi imar planları

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında toplanan Onikişubat Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar planları konuşuldu. 



Gündemin üçüncü maddesinde, belediye mücavir alanı içerisindeki yerlerde yol, kaldırım, asfalt ve bakım-onarım işlerinin yapılması için 1 Ocak 2018 ve 31 Eylül 2019 tarihlerini kapsayacak şekilde yıllara sari olarak ihale edilmesi teklifi görüşülerek karara bağlandı.



Gündemin beşinci maddesinde ise Gıda Bankası Yönetmeliği görüşülerek yönetmelik dahilinde uygulamanın hayata geçmesi için Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e yetki verildi.

Gündemin altıncı maddesinde ise çocukların ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için atılabilecek adımlar ele alındı. Gençlik ve Spor Komisyonu’nun hazırladığı raporun görüşüldüğü madde çerçevesinde, okullarda madde bağımlılığı eğitimleri yapılması, çalışan çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

İmar plan tadilatlarının da görüşüldüğü toplantı, dilek ve temenniler ile son...