27 / 04 / 2024

Onur Özalp

Onur Özalp

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özalp tarafından kuruldu.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Ae Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ae Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çağlan Kızılhan ve Onur Özalp ortaklığında kuruldu. 

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Onur Park Life İstanbul projesinde dev kampanya!

Onur Park Life İstanbul, bu çok özel kampanyasıyla 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399 bin TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor!...

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat!

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat!

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor. Onur Park Life projesinin birinci etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Onur Özalp Haberi

Onur Özalp

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1.    Devlet, İktisadi Devlet Teşekkülleri, katma ve özel bütçeli daireler, bunlara bağlı kuruluşlar, vakıflar, meslek kuruluşları, bankalar, kooperatifler ile yerli ve yabancı diğer tüm resmi, yarı-resmi, özel ve askeri kuruluşlar, hakiki ve hükmi şahıslara ait her türlü altyapı, bina, bölüm, tesis, yol, köprü ve sanat yapıları ile bunların tüm eklenti ile ilgili her türlü inşaat, montaj, restorasyon, dekorasyon, peyzaj, onarım ve tadilat işlerini yapmak ve bunların yapımını taahhüt etmek 2.   Yurtiçi ve yurt dışında her türlü...