19 / 04 / 2024

operasyonda adliyeye getirilenler

operasyonda adliyeye getirilenler

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha Çağlayan' daki İstanbul Adliyesi' ne getirildi...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

İnternetten bungalov kiralamayı düşünenler dikkat! 250'den fazla kişi 5 milyon TL dolandırıldı!

Nevşehir merkezli 9 şehirde sosyal medya üzerinden 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirlenen 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Kişilerin bungalov kiralamak isteyen 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirtildi.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Aman dikkat tehlike cebinizde. 10 milyonluk vurgunun sırrı ortaya çıktı

Vatandaşların telefonlarına gönderdikleri korsan yazılımlarla 10 milyon liralık vurgun yapan 7 kişi tutuklandı. Denizli merkezli düzenlenen operasyonda şüphelilerin korsan yazılımla vatandaşın bilgisini elde ettikten sonra telefonla arayarak şifrelerini aldıkları tespit edildi.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

operasyonda adliyeye getirilenler Haberi

operasyonda adliyeye getirilenler

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha adliyeye getirildi. 


Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonda, gözaltına alınanlardan aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun da yer aldığı 27 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 


Sağlık kontrolünün ardından 27 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine...