19 / 04 / 2024

Optima 75 Emlak adres

Optima 75 Emlak adres

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Demirel, Selçuk Sayın tarafından kuruldu.

Kendi evini yapmak isteyene 75 bin TL'ye arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kendi evini yapmak isteyenler için son dakika Ekim 2023 müjdesi geldi.  Milli Emlak 75 bin TL'ye arsa fırsatı sunuyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor... Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin merakla beklenen satış ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de 75 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak 75 bin TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 70 bin TL'ye arsa satıyor. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...

Milli Emlak 75 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 75 bin lira olarak açıklanan konut imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsa KDV'den muaf olarak satışa çıkıyor. 

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kocaeli'de 75 bin liraya iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin mevcut değeri KDV dahil 893 milyon 242 bin 80 TL olurken, projenin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 3 milyar 788 milyon 404 bin 75 TL olarak belirlendi.

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Demirel, Selçuk Sayın tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 400 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32144 ISIN kodlu, 75 gün vadeli, 400 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 75.5 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12153 ISIN kodlu, 63 gün vadeli, 75 milyon 514 bin TL sermaye tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Optima 75 Emlak adres Haberi

Optima 75 Emlak adres

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Demirel, Selçuk Sayın tarafından kuruldu.
Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...